POLICIJA IDENTIFICIRALA MUŠKARCA KOJI JE POKUŠAO OTETI DJEVOJČICU ISPRED ŠKOLE: / 'Roditelji, oprez, ali ne širite paniku'

Image
8.11.2017.
10:06
VOYO logo

Djevojčica ga je odbila, a muškarac ju je, navodno, nastavio nagovarati da pođe s njim. Kad ga je još jednom odbila muškarac je djevojčicu uhvatio za ruku, a ona se potom uspjela otrgnuti te otrčati u školu. Tajnica i ravnatelj koji su priskočili djevojčici u pomoć o svemu su obavijestili policiju. Navodno se radi o osobi s psihičkim problemima.

DRAMA ISPRED ZAGREBAČKE ŠKOLE: Stariji muškarac zgrabio djevojčicu za ruku i šapnuo joj da pođe s njim

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija poduzima mjere za sigurnost u području škole

Policija je danas priopćila da su izašli na mjesto događaja čim su primili dojavu o pokušaju otmice djevojčice. Identificirali su muškarca koji ju je pokušao oteti. Pozivaju roditelje na oprez, ali ističu da nema mjesta panici.

'Izvješćujemo vas da su policijski službenici nadležne policijske postaje odmah po zaprimljenoj obavijesti izašli na mjesto događaja te poduzeli mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti događaja kojim je uznemireno dijete, učenica navedene osnovne škole. Operativnim radom i do sada prikupljenim informacijama identificirana je osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem slijedom čega se poduzimaju mjere i radnje u području kazneno-pravne zaštite djeteta kao i održavanja povoljnog stanja sigurnosti u području škole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pozivamo roditelje na oprez'

Posebno napominjemo da su policijski službenici tijekom jučerašnjeg dana pojačano opservirali područje osnovne škole, što će činiti i narednih dana. Obavještavamo građane i roditelje kako nema razloga za zabrinutost te da se sve školske aktivnosti mogu odvijati uobičajeno.

Ovom prilikom demantiramo navode pojedinih medija da je nepoznata muška osoba djetetu prijetila nožem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I u ovom slučaju pozivamo javnost i roditelje na oprez, ali nikako na širenje panike jer policija poduzima intenzivne mjere preventivnog karaktera kako bi se spriječila bilo kakva opasnost i rizične situacije sličnog karaktera', priopćeno je iz zagrebačke policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo