incident u beogradu /

'Policija i tužiteljstvo imat će sreće ako im opstane postupak za sudjelovanje u tučnjavi, pogotovo jer su najgore prošli Hrvati'

Image
Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Jedan od sugovornika Slobodne Dalmacije, koji želi ostati anoniman, procjenjuje da će s protokom vremena slučaj poprimiti realne dimenzije

22.12.2017.
7:54
Srdjan Ilic/PIXSELL
VOYO logo

Odvjetnik iz Beograda čiji ured zastupa interese četvorice Splićana uhićenih nakon nereda na stadionu Partizana za Slobodnu Dalmaciju izjavio je kako su svi živi i zdravi, ako se, naravno zanemare ocjene zadobivene na stadionu.

Iz odvjetičkog ureda Đorđe Kalanja angažirano je još dvoje odvjetnika: Maja Trkulja i Predrag Marić. Tročlani tim zastupa interese Damira Tovarovića (37), Jakova Podruga (23), HrvojaBakovića (31) i Ante Firića (26).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od sugovornika Slobodne Dalmacije, koji želi ostati anoniman, procjenjuje da će s protokom vremena slučaj poprimiti realne dimenzije.

"Nemojte sumnjati, Damir ima dobre kontakte u Beogradu i šire, poznat je i priznat u sportskom svijetu. Ovdje se odvjetnici doslovno tuku da zastupaju vaše Hrvate. Osim medijske eksponiranosti slučaja, razlog tome je što nema pravih dokaza protiv Splićana. Ni jedan svjedok još ne postoji u spisu, a istraga je u fazi da će snimke sukoba biti predane odvjetnicima koji zastupaju Splićane. Kad oni raščlane što se na njima zapravo vidi, od ove najteže kvalifikacije za 12 godina zatvora neće ostati takoreći ništa. Policija i tužiteljstvo imat će sreće ako im opstane postupak za sudjelovanje u tučnjavi, pogotovo jer su najgore prošli Hrvati, a nitko još nije prijavljen za nanošenje ozljeda njima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo