Policajac 40 minuta molio da dođe Hitna pomoć!

Mladić koji se tijekom prosvjeda sukobio s policijom u Tkalčićevoj ulici u Zagrebu, dobio je epileptični napadaj nakon njihove intervencije.

21.3.2011.
10:57
VOYO logo

Nedugo nakon završetka subotnjeg derbija u Maksimiru, specijalci su u Tkalčićevoj ulici priveli 19 navijača, 11 torcidaša i osam BBB-ovaca.

Privođenju jednog od njih, koji je dobio epileptični napadaj, prethodio je sukob s policijom. Njegova je djevojka, ničim izazvana, više od pola sata vrijeđala policajce. Oglušili su se na uvrede, no tad je i mladić opsovao te ih vrijeđao. Policajci su ga priveli, a on ih je nekoliko puta udario nogom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tad mu je pozlilo. Počeo se tresti, a djevojka je trčala za policajcima i vikala da ne glumi. Policajci su ga polegli na tlo i razrezali mu plastične vezice na rukama. Okrenuli su ga na bok i pozvali Hitnu pomoć.

"Dajte mi odmah Hitnu, privedeni ima epileptični napadaj", javio je na "vezu" oko 21.50 interventni policajac iz Tkalčićeve ulice u Zagrebu, pišu 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hoće li skoro Hitna? Jako mu je loše", pitao je policajac nakon 10 minuta.

Iako je policajcima rečeno da je Hitna pomoć odmah krenula u Tkalčićevu ulicu, došli su tek za 40 minuta. Nisu objasnili zašto su tako puno kasnili. Naime, od baze do Tkalčićeve treba im svega nekoliko minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članak:

arti-201103200222006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo