novi početak / Pokazali ste veliko srce: Anastasija (4) će dobiti drugu pužnicu zahvaljujući donacijama

Image
Foto: Facebook / Pužnica za Anastasiju

Anastasija je s dvije godine ostala bez sluha, i dalje bez poznatog razloga

11.1.2019.
16:04
Facebook / Pužnica za Anastasiju
VOYO logo

Malena Anastasija (4) ne želi brdo igračaka niti slatkiše. Za normalan život potrebna joj je druga pužnica koja nije pokrivena osiguranjem - i to se već ostvaruje.

U ovoj priči sa sretnim završetkom sudjelovali ste upravo vi, koji ste donirali za pužnicu, a kako je Anastasijina majka objavila na Facebooku, novac je prikupljen. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezinu dirljivu zahvalu prenosimo u cijelosti:

"Dragi nasi novac za puznicu je skupljen uz pomoc svih vas koji ste sudjelovali u nasoj prici. Vec poduzimamo sljedece korako kako procedura zahtjeva, zakon i propisi. Nadam se da nece sve to predugo trajati ali na to ne mozemo utjecati, zakon je takav kakav je i ne moze se mimo njega. Velika briga je rjesena pa sada idemo dalje. Rijec hvala je premala za ono sto ja osjecam jer ste nam ovo omogucili vi dobri ljudi kada su svi zakazali vi ste bili tu i nesebicno pomogli. Beskrajno vam hvala na tome. Ovo smo mi nakon prve operacije i nadamo se Boze zdravlja ubrzo reprizi na drugo uho da tako isto sve dobro prodje. zato vam ogromnoo hvala jer ste nam pomogli da to postane stvarnost", napisala je Tanja Radenković na svom Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Anastasija je s dvije godine ostala bez sluha, i dalje bez poznatog razloga. Prošle godine je operirana te joj je ugrađena jedna pužnica, a trošak je snosio HZZO. Međutim, za normalan život potrebna je i druga pužnica, ali nije pokrivena osiguranjem. 

Image
Image

FOTO: (Facebook Screenshot)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo