Nakon Grmojinog istupa / Antipedofilska udruga: 'Sram vas može biti što prljavo pokušavate smanjiti LGBT prava pod krinkom borbe za prava djece!'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Saborski zastupnik Nikola Grmoja tvrdio je da nastupa s pozicija zaštite djece, stiže mu žestok odgovor

5.7.2021.
13:30
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Sve je započelo kada je saborski zastupnik i politički tajnik Mosta Nikola Grmoja na svom službenom Facebook profilu pitao:

"Podržavate li moju inicjativu da se što je moguće žurnije izglasa Antipedofilski zakon kojim će se uvesti najstrože moguće kazne za pedofile ali i zaštititi djecu od seksualnih sadržaja i LGBTQ propagande?" 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo su mu se mnogi na društvenim mrežama suprotstavili tvrdeći kako Grmoja izjednačava pedofiliju i LGBTQ populaciju, nakon čega je 2. srpnja 2021. godine izjavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam rekao da ću predložiti zakonski paket u kojem će biti oštrije kažnjavanje pedofila, posebno svećenika, učitelja, nastavnika, onima kojima je povjeren odgoj djece. Isto tako strože kažnjavanje izlaganje djece pornografiji i da ja kao roditelj mogu imati pravo birati koja će se uvjerenja nametati mojoj djeci".

Image
Uspio šokirati javnost /

Grmoja se sada brani: 'Podmeće mi se da izjednačavam pedofiliju i LGBT', kolege kažu: 'Malo ga je ponijelo to s Orbanom'

Image
Uspio šokirati javnost /

Grmoja se sada brani: 'Podmeće mi se da izjednačavam pedofiliju i LGBT', kolege kažu: 'Malo ga je ponijelo to s Orbanom'

Između ostalih, od izjava političkog tajnika Mosta ogradila se i udruga "Ruka", koja kaže da borba za uvođenje Antipedofilskog zakona u cilju smanjena prava LGBT zajednice ili nekih drugih prava nema i neće imati nikada zajedničke veze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte objavu u Facebook grupi Hrvatska bez pedofila - udruga "Ruka":

"Poštovani,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želim svima javno i jasno dati na znanje kako se naša udruga ne slaže sa stavovima koje javno iznose pojedini političari kada je u pitanju Antipedofilski zakon i potreba za njegovim uvođenjem u zakone RH. Korištenje borbe za uvođenje Antipedofilskog zakona u cilju smanjenja prava LGBT zajednice ili nekih drugih prava NEMA i NEĆE imati nikada zajedničke veze i jasno izjavljujem kako nećemo dozvoliti da se ova borba za prava djece trpa u isti koš sa bilo kakvim drugim pokušajima da se 'ispod pulta' ili 'uz to' provuče nešto drugo što ni po čemu nije dio onoga za što se mi zalažemo. Sramotno je kako se prljavo pokušavaju umanjiti ili radije ukinuti nečija prava pod krinkom borbe za djecu Hrvatske! Sram vas može biti!", stoji u objavi na sruštvenoj mreži.

Image
Foto: Screenshot Facebook
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo