Pogledajte najstrašniju dječju igru ikad!

Jedan Pakistanac na svom je profilu na Facebooku objavio video za koji je napisao da je smiješan. Ništa neobično? O da, ovaj put je neobično. I nije smiješno.

2.3.2011.
16:31
VOYO logo

Ovaj video prikazuje skupinu djece koja se pozdravljaju s 'bombašem samoubojicom' odjevenim u crno, prije njegovog odlaska na samoubilačku misiju. Potom se 'bombaš' približava dječaku, koji vjerojatno predstavlja snage sigurnosti, a koji ga pokušava zaustaviti. 'Bombaš' se baca na njega, a ostala djeca bacaju prašinu na njih, kako bi simulirali eksploziju. Nakon toga 'mrtva' djeca ostaju ležati na zemlji, dok im očevici prilaze u pomoć.

Cijeli je video snimljen mobitelom, a Pakistanac koji ga je postavio na Facebook kazao je da misli da je video nastao u Afganistanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je zastrašujuće i alarmantno. Ova djeca su fascinirana bombašima umjesto da ih osuđuju. Ako sad veličaju nasilje, u budućnosti će postati dio toga", komentirala je za GuardianSalma Jafar iz organizacije Save the Children. No, ta djeca nisu kriva, to je jasno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pakistanski mediji uopće nisu šokirani snimkom. Jedan komentator je napisao da je to "najzadivljujući amaterski video" koji je ikad vidio.

"Uznemirujući je, ali istodobno sofisticiran i kreativan: snimka u jednom kadru koja sve prikazuje. Oni pokazuju ono što vide oko sebe", napisao je pakistanski komentator Fasi Zaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najjezovitija je njegova posljednja rečenica. Da, ta se djeca uistinu samo igraju onoga što, nažalost, vide oko sebe.

Vezani članci:

arti-201102100406006 arti-201003260447006 arti-201012240474006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo