TO JE ONO ŠTO ZANIMA NAVIJAČE /

Pogledajte koji su sportski, financijski i marketinški ciljevi budućeg vlasnika NK Osijeka

Image
Foto: sib.hr

Ono što sve navijače osječkog kluba zanima jest pitanje što će biti nakon što novi vlasnik preuzme klub. Zasigurno, privatni vlasnik znači i privatne interese i svatko tko misli da privatniku nije interes zaraditi - vara se.

18.1.2016.
10:00
sib.hr
VOYO logo

U utorak, 19. siječnja je na rasporedu jedan od najvažnijih datuma u povijesti NK Osijeka. Naime, vijećnici Gradskog vijeća Grada Osijeka odlučivati će o sudbini Nogometnog kluba Osijek, odnosno o njegovoj prodaji mađaraskom investitoru Lorincu Meszarosu i njegovom hrvatskom partneru Ivanu Meštoroviću.

Uoči odluke u dijelu medija i javnosti već su krenule 'otrovne strelice' možda kao posljedica straha da se NK Osijek vrati na staze stare slave što nekima sigurno ne odgovara. No, navijačima je najvažnije samo što će biti nakon što novi vlasnik preuzme klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, kao i svi pricvatni vlasnici, i ovaj će se truditi da na svojoj investiciji - zaradi, što nužno ne mora biti loše jer više ne bi trebalo biti sumnjivih prodaja igrača, nepodmirenih dugovanja i svega onog što je opterećivalo klub i dovelo gotovo do bankrota.

Koji su to ciljevi u idućih pet godina, pročitajte na portalu SiB.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo