Poznati gosti /

Pogledajte kako se slavilo na svadbi Velimira Bujanca: Hasanbegović mu kao poklon uručio ploču Titovog trga, oduševljeni Bujanec skočio na stol

Image
Foto: Facebook/Di su pare?

Mladoženji je dan vjenčanja bio je poseban i zbog činjenice da je tog dana promijenjeno ime Trga maršala Tita, a osobito ga je oduševio trenutak kada mu je Zlatko Hasanbegović kao vjenčani poklon uručio ploču istoimenog trga.

2.9.2017.
12:35
Facebook/Di su pare?
VOYO logo

Nekoliko sati nakon jučerašnjeg nastavka suđenja, Zdravko Mamić snimljen je među uzvanicima na svadbi voditelja Velimira Bujanca gdje je zaplesao i zapjevao pjesmu Mate Bulića "Moja Hercegovina", nakon čega je hitro i bez štaka napustio podij. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladoženji Velimiru Bujancu dan vjenčanja bio je poseban i zbog činjenice da je tog dana promijenjeno ime Trga maršala Tita, a osobito ga je oduševio trenutak kada mu je Zlatko Hasanbegović kao vjenčani poklon uručio ploču istoimenog trga, zbog čega se popeo na stol i podignuo ploču u zrak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim njega, svadbi su prisustvovala brojna poznata lica, među kojima i Željka Markić, Bruna Esih, Zlatko Hasanbegović, Ćiro Blažević, Hloverka Novak Srzić i drugi, a zabavljali su ih Thompson, Mate Bulić i Miroslav Škoro. Jedan od trenutaka zabilježenih kamerom je i onaj u kojem je Thompson zapjevao Bojnu Čavoglave, tijekom čega su mu se pridružili mladenci, Ljubo Ćesić Rojs, Mate Bulić, Hloverka Novak Srzić i ostatak dijela uzvanika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo