OVACIJE ZA PREDSJEDNICU / Pogledajte kako je Jadranka Kosor rasplakala Šeksa!

Jadranka Kosor obratila se svojim biračima i stranačkim kolegama prije objave službenih rezultata DIP-a u ponoć. Održala je motivacijski govor, pričala o "neprijateljima" koji su pokušali na sve načine uništiti HDZ, a na kraju je čak i rasplakala stranačkog veterana Vladimira Šeksa.

5.12.2011.
0:01
VOYO logo

Ispred izbornog stožera Hrvatske demokratske zajednice stranački kolege nestrpljivo su čekali predsjednicu stranke Jadranku Kosor.

Kada je napokon stigla, dočekale su je ovacije kolega, a nije izostala ni pjesma i glasan aplauz.

S osmjehom na licu i uz pratnju gromoglasnog pljeska predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor obratila se hrvatskoj javnosti.

"Bili su ovo izbori koje je davno prije veći dio hrvatskih medija proglasio završenim i kampanja u kojoj su čak i mediji stali na stranu nekih drugih političkih opcija", započela je oštro Kosor.

"Ovo je, u uvjetima u kojima smo radili, dobar rezultat. Nisu uspjeli poniziti HDZ, srušiti ga na koljena, nisu uspjeli u svojem naumu da HDZ padne na minimalni postotak i da nestane s političke scene Republike Hrvatske", zaključila je.

Odmah se okrenula budućnosti i radu svoje stranke, ovog puta, iz oporbe.

"Mi od sada počinjemo raditi za pobjedu na sljedećim parlamentarnim izborima HDZ ostaje čvrsto na nogama, i u oporbi će časno služiti svom narodu i mi ćemo to činiti.", nadodala je predsjednica HDZ-a.

"Želim poručiti svima onima koji su vjerno radili od utemeljenja stranke da ćemo i dalje ustrajno raditi i da nam nitko naše rezultate ne može oduzeti - povijesnu činjenicu da smo završili pregovore s Europskom unijom i postigli povijesni cilj, koji je davno zacrtao dr. Franjo Tuđman - Hrvatska postaje članica EU zahvaljujući našem predanom radu!", prisjetila se Kosor.

"Mi ćemo i dalje ustrajno raditi kako bi se svi zakoni koje smo mi donijeli, proveli u djelo i proveli u život. Bit ćemo konstruktivna, ali vrlo oštra i stabilna oporba i u našoj nas borbi nitko neće uplašiti. Mi se ničega ne bojimo - ovo je stranka čistih ruku, koja se protiv korupcije bori svim snagama!", poručila je budućoj Vladi.

Na kraju je zahvalila hrvatskim braniteljima, čija je hrabrost u ratu, kako kaže, bila inspiracija za rad HDZ-a te čijoj se hrabrosti i snazi oduvijek divila. Obećala je kako će HDZ-ovi zastupnici čvrsto boriti za hrvatske nacionalne interese.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo