JE LI TO NAŠ MINISTAR ILI RAMBO? / Banožić se pohvalio: Pogledajte kako je legao u odijelu na pod i zapucao iz puške. A meci frcaju okolo...

Image
Foto: MORH

Banožić je istaknuo da je proračun Ministarstva najveći od vremena Domovinskoga rata

22.9.2022.
12:26
MORH
VOYO logo

Ministar obrane Mario Banožić održao je u srijedu redoviti godišnji brifing s članovima Vojno diplomatskog zbora (VDZ) akreditiranim u Hrvatskoj, objavio je MORH.

Dan ranije, uoči redovnog godišnjeg brifinga, Banožić i članovi VDZ-a su na automatskom strelištu Vrapčanski potok održali natjecanje u gađanju puškom i pištoljem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Banožić je na Facebooku objavio fotografije na kojima puca dok leži na trbuhu odjeven u odijelo.

"Na brifingu s članovima Vojno diplomatskog zbora akreditiranim u Republici Hrvatskoj razmijenili smo mišljenja o aktualnim događajima i zbivanjima, kako u našem okruženju, tako i na globalnom planu. Uoči redovnog godišnjeg brifinga s članovima Vojno diplomatskog zbora sudjelovao sam i na gađanju hrvatskom puškom i pištoljem na automatskom strelištu Vrapčanski potok", pohvalio se Banožić na kraju objave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: MORH

'Hrvatska se nastavlja potvrđivati kao vjerodostojna saveznica'

Banožić je istaknuo da je proračun Ministarstva najveći od vremena Domovinskoga rata koji će omogućiti daljnje ulaganje u opremanje, modernizaciju i infrastrukturu te nastavak unaprjeđenja standarda, uvjeta života i rada pripadnika Hrvatske vojske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska se nastavlja potvrđivati kao vjerodostojna saveznica koja kontinuirano pridonosi operacijama, misijama i aktivnostima NATO-a, Europske unije i UN-a", rekao je Banožić te dodao da ruska agresija na Ukrajinu narušava dugo građenu globalnu sigurnosnu arhitekturu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo