oglasio se / Poduzetnik od kojeg je Bandićeva supruga kupila stan: 'Cijena je takva kakva je. Sad svi kažu da bi dali više'

Image
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Većina novca, 720.000 kuna, odmah je isplaćena na račun, a stan je kupljen za Bandićevu kćer

1.2.2020.
12:22
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
VOYO logo

Vesna Bandić, supruga zagrebačkoga gradonačelnika Milana Bandića, prije nešto više od mjesec dana kupila je od poduzetnika Željka Šelendića stan od 68,52 m2 u središtu Zagreba.

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stan se nalazi na Trgu Petra Petretića i kupljen je za 854.000 kuna, odnosno po cijeni od samo 1474 eura po četvornome metru, otkrio je portal Index. Većina novca, 720.000  kuna, odmah je isplaćena na račun, a stan je kupljen za Bandićevu kćer koja se nekoliko dana prije nove godine upisala kao vlasnica stana.

''Trebao mi je stroj u radioni pa sam umjesto da uzmem kredit odlučio prodati stan. I prodao sam ga Bandiću jer sam od njega dobio najbolju ponudu'', kazao je Šelendić za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Cijena je takva kakva je. Sad svi kažu da bi dali više. Pa zašto gradonačelnik ne bi svojoj kćeri mogao kupiti stan od 60 četvornih metara?'', dodaje Šelendić koji tvrdi da je s Gradom Zagrebom odradio samo dva posla u svojoj poduzetničkoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo