nehumana postupanja / Podršku pružila i gradonačelnica Supetra: 'I nakon 9 godina hvata me jeza s poroda'

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL / Facebook

Javnu podršku pružila je i SDP-ova gradonačelnica Supetra Ivana Marković

13.10.2018.
14:55
Miranda Cikotic/PIXSELL / Facebook
VOYO logo

Sve više žena odlučilo je progovoriti o traumatičnim iskustvima pri porodu. Šokantne priče samo se nižu. Tako je također Ivana Ninčević Lesardić iz Mosta šokirala otvorenim iznošenjem svojeg traumatičnom iskustva u bolnici nakon pobačaja. Mnogima to nije bilo drago za čuti, a među njima je i predsjednik Sabora Gordan Jandroković koji je upozorio da mu je neugodno slušajući ispovijest zastupnice.

Javnu podršku tako je pružila i SDP-ova gradonačelnica Supetra Ivana Marković. Podršku je objavila na svojoj Facebook stranici, a prenosimo je u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velika podrška Ivani! Istina je da se to tako radi. Doživjela sam i sama isto iskustvo nakon poroda. I dan danas ,nakon devet godina kada se toga sjetim uhvati me jeza.Tada sam,onako ranjiva, kao što je sigurno i tisuće drugih žena koje su se našle u istoj situaciji pomislila da to tako treba biti. Žena može podnijeti i proživjeti nevjerojatne stvari i nije lako ispričati ovo što se Ivana usudila javno i uglavnom u muškom društvu.
Zato velika podrška još jednom i zbog žena koje su ovaj postupak prošle, kao i zbog onih koje ovaj postupak ne smiju više prolaziti na ovaj nehumani način
", napisala je. 

Image

IZVOR: (Facebook)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo