Dva dana prije ovrhe / Podrška cijele nacije Nini Kuluz, od Crkve do Severine: neslužbeno doznajemo da se ovrha malenog Cesarea odgađa!

Na pomolu je veliki obrat u slučaja malog Cesarea i ovrhe zakazane u srijedu. Iz Splita nam se javio naš reporter Hari Kočić te nam objasnio što se očekuje u srijedu kad bi sud trebao ovršiti sina Nine Kuluz

5.2.2018.
18:32
VOYO logo

Zbog najave novog pokušaja ovrhe nad malenim Cesareom koja je zakazana za srijedu - podrška stiže sa svih strana.

Uz njegovu majku Ninu Kuluz, stao je i splitsko-makarski nadbiskup MarinBarišić, koji je pozvao sve da joj pomognu legitimnim sredstvma. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što je nadbiskupa najviše zanimalo,a trebalo bi i sve nas je dobrobit djeteta. oni smatraju da postoji neki humaniji način osim ovoga da se samo zgrabi i odvede u drugu zemlju, mora postojat način da se otac zbliži sa djetetom i da sve prođe kao što manja trauma", kazala je Vanda Plazonić, obiteljska prijateljica.

Udruga hrvatskih sudaca danas poručuje - važno je da nitko ne utječe na neovisnost sudbene vlasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VIŠE PROČITAJTE:

"Pravni se problemi ne mogu rješavati uličnim demonstracijama, ozbiljnim prijetnjama, omalovažavanjem sudaca te onemogućavanjem rada suda. Nema tog razloga zbog kojeg bi sud trebao donositi popularne odluke. Odluke moraju biti na temelju Ustava i zakona bez obzira na to sviđa li se to nekome ili ne", priopćili su. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U isto vrijeme podršku Cesareu najavljuju brojne poznate osobe iz javnog života, među kojima i Severina, koja je uz majku od prvog dana. Neke udruge za srijedu organiziraju i odlazak u Split.

"Mislim da je najvažniji mali dječak i zato želim da se za njega pronađe najbolje rješenje", izjavila je Ankica Dobrić, glumica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne stajemo na stranu ni oca ni majke samo želimo zaštiti djete, malog Cesarea, a institucije su se fokusirale na roditelje. To će biti trauma,  slažemo se s psihijatrom koji ga prati ravno gubitku života, zašto to raditi djetetu?", poručuje Vesna Gosta, predsjednica Udruge Djeca Ljubavi.

Jer svi oni za dijete, koje u ovoj situaciji najviše pati, žele najbolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo