jednomjesečni zatvor /

Podivljali Šibenčanin izudarao policajca i prijetio mu smrću, zbog napada završio u zatvoru

Image
Foto: Zeljko Mrsic/PIXSELL

47-godišnjak je 11. studenog oko 22.30 sati, u Kistinjama, vrijeđao i napao policijskog službenika koji je došao u njegovu obiteljsku kuću povodom kaznene prijave

15.11.2017.
10:01
Zeljko Mrsic/PIXSELL
VOYO logo

47-godišnji Vinko Antić iz Kistanja priveden je zbog sumnje da je počinio kazneno djelo napada na policijskog službenika iz Knina, kao i kazeno djelo prijetnje prema istom policajcu, piše Jutarnji list

U Općinskom državnom odvjetništvu navode kako je 47-godišnjak 11. studenog oko 22.30 sati, u Kistinjama, nezadovoljan dosadašnjim postupanjem policijskog službenika koji je došao u njegovu obiteljsku kuću povodom kaznene prijave, vrijeđao ga zbog čega je policajac pozvao pomoć. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dodatne intervencije, policijski službenici stavili su mu sredstvo za vezivanje kako bi ga priveli u policijsku postaju, nakon čega je Antić udario policijskog službenika dva puta nogom u potkoljenicu.

U jutarnjim satima, 12. studenog oko 2.45 sati doveden je u bolnicu u pratnji trojice policijskih službenika, u cilju da ustraši jednog policajca, zaprijetio mu je da će ga ubiti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Županijski sud u Šibeniku odredio je Vinku Antiću  jednomjesečni istražni zatvor zbog napada na policijskog službenika, piše Jutarnji list.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo