LOŠI REZULTATI / Pobuna u SDP-u: Bernardić mora otići prije novih izbora

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Pogotovo ga krive za debakl u Zagrebu u kojemu je upravo Bernardić godinama vodio organizaciju i gdje SDP više nema najjaču listu.

23.5.2017.
8:42
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Što će se događati u SDP-u ovisit će i o tome kada će biti novi parlamentarni izbori, odnosno hoće li se prije njih održati stranačke konvencije. U SDP-u je zavlada potpuna apatija, piše Večernji list.

Razlog tomu su loši rezultati lokalnih izbora koji su unijeli dodatni nemir u stranku koja se već mjesecima muči s postavljanjem na noge.  Mnogi glavnog krivca vide u novom šefu Davoru Bernardiću i njegovim najbližim suradnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogotovo ga krive za debakl u Zagrebu u kojemu je upravo Bernardić godinama vodio organizaciju i gdje SDP više nema najjaču listu. Također, u Zagrebu su ostali bez značajnog broja mjesta u vijećima gradskih četvrti i mjesnim odborima, a pojavila se i nova snaga na ljevici, lista "Zagreb je naš", a za njih dobrim dijelom vjeruje se glasaju bivši birači SDP-a. Sve to razlozi su zbog kojih su se mnogi ugledni SDP-ovci, jučer s pravom pitali što dalje, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo