tko nas čeka? / Pobjeda nad Slovenijom kao uvertira u EP u Hrvatskoj: donosimo analizu naše skupine

Lino Červar je nakon pobjede nad Slovenijom u gruboj utakmici poručio: 'Najveća im je kazna naša pobjeda'. A mi vam dan nakon tog susreta donosimo analizu naše skupine na nadolazećem Euru

29.10.2017.
19:43
VOYO logo

Červarova Hrvatska pobijedila je protiv Slovenije u utakmici koja je ponovno obilovala grubostima. Veselin Vujović ni ovoga puta nije obuzdao svoje igrače, pa su mađarski suci u prijateljskoj utakmici pokazali čak dva izravna crvena kartona. Lino Červar je nakon utakmice poručio: 'Najveća im je kazna naša pobjeda'

Europsko rukometno prvenstvo u Hrvatskoj počinje 12. siječnja slijedeće godine. Hrvatska otvara protiv Srbije u 1. kolu skupine A koja se igra u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom slijede utakmice protiv Islanda i Švedske. Nakon toga prve tri ekipe iz skupine A formiraju novu skupinu s prve tri reprezentacije iz skupne B, a natjecanje se nastavlja u Zagrebu.

A u skupini B kojoj je domaćin Poreč dvije su najbolje reprezentacije svijeta. Prvak Francuska, te doprvak Norveška. Za jedno preostalo mjesto borit će se Bjelorusija i 'autsajder' skupine Austrija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo