STIGLI SU REZULTATI TESTIRANJA: /

Dario Hrebak ipak nije zaražen koronavirusom, može doći na konstituirajuću sjednicu Sabora

Image
Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Dario Hrebak testirao se na koronavirus jer je prisustvovao sjednici Gradskog vijeća na kojemu je bio i jedan zaraženi gradski vijećnik

22.7.2020.
8:22
Damir Spehar/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je potvrđena zaraza jednom gradskom vijećniku koji je sudjelovao na sjednici bjelovarskog Gradskog vijeća u petak, bjelovarski gradonačelnik, predsjednik HSLS-a i novoizabrani saborski zastupnik Dario Hrebak testirao se na koronavirus i doznao da je negativan.

Hrebak je rekao da nema simptome i da je sjednica bila organizirana prema svim epidemiološkim mjerama. O današnjem rezultatu testiranja ovisilo je hoće li i danas doći u Sabor na konstituiranje 10. saziva Sabora. U međuvremenu, stigao je Hrebakov nalaz na koronavirus koji je negativan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na održanoj sjednici Gradskog vijeća jedan sudionik je bio COVID pozitivan. Čim sam saznao, pristupio sam odmah testiranju. Danas sam dobio rezultate testa. Nalaz je negativan", napisao je Hrebak jutros na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva tri reda moraju u samoizolaciju

Portal Bjelovar.live javlja kako u samoizolaciju moraju ići svi sudionici sjednice koji su bili smješteni u prva tri reda. "Prva tri reda s Gradskog vijeća moraju ići u samoizolaciju. To mi je upravo javila gospođa Vesna Grgić, glavna epidemiologinja pri Zavodu za javno zdravstvo Bjelovarsko-bilogorske županije", potvrdila je to oko 18.30 sati za portal Bjelovara.live Valna Bastijančić Erjavec, dogradonačelnica Grada Bjelovara i načelnica Stožera civilne zaštite Grada Bjelovara.

Image
HRVATSKA SUTRA DOBIVA NOVI SAZIV SABORA: /

Konstituiranje bez predsjednika Republike, ali uz stroge epidemiološke mjere

Image
HRVATSKA SUTRA DOBIVA NOVI SAZIV SABORA: /

Konstituiranje bez predsjednika Republike, ali uz stroge epidemiološke mjere

Hrebak u prvom redu

Portal Danica.hr javlja da je u prvom redu bio i gradonačelnik Hrebak. Portal prenosi i da na spornoj sjednici prisutni nisu cijelo vrijeme nosili maske, što se posebno odnosi na zaraženoga Maletića, piše portal Klikni.

Da se Hrebak nije pojavio u Saboru, moguće je da premijer Andrej Plenković ne bi imao većinu u Saboru. Koalicijska vlast sastavljena je od 76 zastupnika HDZ-a, HSLS-a, manjinaca, HNS-a i Reformista, pa je nužno da svi budu prisutni.

Sve o koronavirusu u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo