PLENKOVIĆEV ŠOGOR BEZ NATJEČAJA DOBIO DIREKTORSKI POSAO U ZRAČNOJ LUCI: / 'Njegov izbor nema veze s obitelji'

Image
Foto: PIXSELL

Maslać na mjesto direktora sektora komercijalnih poslova prelazi s funkcije zamjenika pročelnika Upravnog odjela za promet u Gradu Dubrovniku.

27.3.2018.
7:29
PIXSELL
VOYO logo

Zračna luka Dubrovnik dobit će od 1. travnja novog direktora sektora komercijalnih poslova. Posao koji uključuje pregovaranje s aviokompanijama o ugovorima vrijednim na desetke milijuna kuna dobio je IvanMaslać, brat supruge AndrejaPlenkovića.

Maslać na to radno mjesto prelazi s funkcije zamjenika pročelnika Upravnog odjela za promet u Gradu Dubrovniku. Do odlaska na novo radno mjesto premijerov šogor radio je na javnoj nabavi u trima europskim projektima Grada Dubrovnika ukupne vrijednosti 57 milijuna kuna. Na novom radnom mjestu raspolagat će ukupnim godišnjim prihodom od 355 milijuna kuna, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ste sada ljutiti na sebe što ste propustili natječaj za tako dobar posao, ohladite se jer natječaja nije ni bilo. Naime, Zračna luka Dubrovnik, tvrtka u većinskom vlasništvu države, nije obvezna raspisati javni natječaj za prilično važno radno mjesto.

Javni natječaji raspisuju se samo za transportne radnike, nosače kovčega i općenito za pozicije niže od direktora sektora. Za direktore sektora dovoljna je suglasnost vlasnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gosp. Ivan Maslać, trenutačno zaposlen na radnome mjestu zamjenika pročelnika Upravnog odjela za promet Grada Dubrovnika, posjeduje desetogodišnje iskustvo unutar velikog sustava s posebnim naglaskom na financije i nabavu te upravljanje javnim investicijama. Isti u cijelosti udovoljava navedenim uvjetima, te je njegov odabir neovisan o bilo kakvoj osobnoj povezanosti", uvjeravaju iz Zračne luke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo