ne otkriva ime / Plenković za RTL potvrdio: 'U petak ćemo izglasati novog ministra, bit će sve ok'

Premijer se uoči sastanka Kluba HDZ-a kratko obratio medijima i otkrio kada ćemo znati ime novog ministra gospodarstva, poduzetništva i obrta

15.5.2018.
18:39
VOYO logo

Predstavnici koalicijskih partnera danas su se sastali s premijerom Andrejom Plenkovićem. Uoči sastanka su poručili  da treba završiti proces nagodbe u Agrokoru, a u aferi "Hotmail" zbog koje je potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva Martina Dalić dala ostavku, ne vide Plenkovićevu odgovornost.

Premijer se nakon završetka sastanka s koalicijskim partnerima i uoči sastanka Kluba HDZ-a kratko obratio medijima. Našoj reporteri Damiri Gregoret potvrdio je kako će se ime novog ministra ili ministrice znati idući tjedan. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje je li Ćorić izgledni kandidat, premijer nije odgovorio. "Ja sutra idem u Bugarsku, pa sam tamo sutra i preksutra, pa sam u četvrtak navečer u Rumunjskom. Kad se vratim imamo vikend, pa predsjedništvo HDZ-a u ponedjeljak, pa ćemo u utorak imati koalicijski sastanak, pa Sabor, pa ćemo predstaviti na odboru kako treba. U petak ćemo to izglasat. Bit će sve ok", kazao je Plenković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo