o lokalnim izborima / Plenković: 'Škoro kao neki naivni pajac upada u mrežu svih aktera koji će ga pregaziti kao plitak potok za koji dan'

Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

'Vidim da i ovaj huškač s Pantovčaka komentirao da neki huškaju', rekao je

26.5.2021.
16:44
Ivica Galovic/PIXSELL
VOYO logo

Premijer Andrej Plenković posjetio je danas Dubrovačko-neretvansku i Splitsko-dalmatinsku županiju.

Između ostalih tema komentirao je retoriku u drugom kampanje u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I ovaj huškač s Pantovčaka komentira da neki huškaju, a nakon njegovih izjava o Bugarskoj zabilježena su dva incidenta protiv bugarskih državljana u Hrvatskoj. Isto tako ljevica se zgraža zbog huškanja Škore, a Škoro kao neki naivni pajac upada u mrežu svih aktera koji će ga pregaziti kao plitak potok za koji dan”, izjavio je premijer, dodavši da kada huškanje dolazi od Škore prema meni ili HDZ-u, onda to za ljevicu ne postoji.

Nakon toga je dodao: "Imate ljevicu koja sada plače. Inače šuti, imate Škoru koji sad nekom drugom govori ono što govori inače i sad smo svi začuđeni. Važno je da svi progledaju. Svi koji su šutili na Milanovićevo gađenje čitave scene, i to ne mislim samo mene, nego ljudi iz medija, komentatora, novina, svi su oni šutili. Šute i dalje. Sad malo plaču jer se njih tiče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govoreći o izboru predsjednika Vrhovnog suda, premijer je kazao da je Milanović prekršio zakon: "Ustavni sud je kazao d aje to pogrešno. Bio je javni poziv, javilo se pet kandidata koji će biti saslušani na Odboru za pravosuđu. temeljem Ustava predjsednik je ovlašateni predlagatelj. Ne vidim nikakvu šansu da se kandidatkinja koju je on u protuzakonitoj proceduri predložio, a ona na to pristala, da dobije potporu zastupnika u Saboru. Ne radi se o pokušaju Milanovića da spriječu kontrolu, ali čega?".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo