na otvorenju stonske obilaznice / Plenković o ostavci šefice USKOK-a i pacijenticama u istom krevetu: 'Ne trebate baš biti neki pametnjaković...'

Image
Foto: Sime Zelic/PIXSELL

Upitan o slučaju iz sisačke bolnice gdje su dvije starije žene fotografirane u istom krevetu, premijer je rekao da ne zna ništa o tome, ali i da to nije normalno te da je siguran da je ravnatelj već reagirao

19.4.2023.
16:52
Sime Zelic/PIXSELL
VOYO logo

Premijer Andrej Plenković dao je izjavu za medije na otvorenju Stonske obilaznice.

Na pitanje ima li nove informacije o Vanji Marušić i ima li Zlata Hrvoj-Šipek i dalje njegovu podršku, Plenković je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja ću svakako nastojati, osobno razgovarati s glavnom državnom odvjetnicom da pobliže bolje shvatim o čemu se radi. Što se nas tiče, to je interna stvar DORH-a i oni su ti koji o toj temi trebaju pojasniti javnosti sve okolnosti. osim ovoga što je bilo u medijima, nemam nekakvih dodatnih informacija"

Upitan o slučaju iz sisačke bolnice gdje su dvije starije žene fotografirane u istom krevetu, premijer je rekao da ne zna ništa o tome, ali i da to nije normalno te da je siguran da je ravnatelj već reagirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne trebate baš biti neki pametnjaković da znate da ne možete dozvoliti da dvije osobe spavaju u istome krevetu", rekao je premijer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo