PLENKOVIĆ: / 'Nove mjere trajat će do prije Božića, ali ako epidemiolozi budu tražili produljenje onda i dulje'

Image

Upitan o zatvaranju kafića, Plenković nije htio odgovoriti hoće li se lokali zatvoriti ili ne, ali nije htio odgovoriti ni hoće li se kina zatvoriti

25.11.2020.
17:15
VOYO logo

Sjednica na kojoj se raspravlja o povjerenju ministru Tomislavu Ćoriću još uvijek traje u Hrvatskom saboru. Trenutno je uslijedila pauza za provjetravanje prostorije zbog epidemioloških mjera.

Poslije rasprave u kojoj je branio svog ministra, premijer Andrej Plenković stao je pred novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nove mjere će trajati do prije Božića'

Plenković je kazao da će se o mjerama govoriti sutra i da ministar Davor Božinović trenutno ima konzultacije sa županijskim stožerima.

"Mjere će trajati do pred Božić. To nije tako daleko. Ako budu epidemiolozi tražili, mogu trajati i dulje", rekao je premijer novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan o zatvaranju kafića, Plenković nije htio odgovoriti hoće li se lokali zatvoriti ili ne, ali nije htio odgovoriti ni hoće li se kina zatvoriti. Ponovio je da će se o mjerama govoriti sutra te nije htio ulaziti u detalje.

U vezi cjepiva protiv korone premijer je rekao da će biti dosta onih koji će to preispitivati i da će se obavezno cijepljenje razmotriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam ništa osobno protiv cjepiva, ali pratim reakcije u javnosti", rekao je premijer.

"Cijelo vrijeme razmatramo situaciju. Rekao sam tada da uvodimo mjere i da pratimo situaciju i razmatramo uvođenje novih mjera", komentirao je Plenković činjenicu da nije još prošlo ni tjedan dana od uvođenja prošlih novih mjera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo