PLENKOVIĆ NAKON SJEDNICE PREDSJEDNIŠTVU HDZ-a: / 'Nismo razgovarali o kandidatu za gradonačelnika Zagreba'

Image

U središnjici HDZ-a održano je Predsjedništvo i Nacionalno vijeće stranke. Razgovori su trajali cijelo popodne, a po njihovom završetku novinarima se obratio predsjednik stranke Andrej Plenković

15.2.2017.
22:19
VOYO logo

JANDROKOVIĆ OTKRIO: ‘HDZ ima kandidata za zagrebačkog gradonačelnika’

Image
JANDROKOVIĆ OTKRIO: /

'HDZ ima kandidata za zagrebačkog gradonačelnika'

Image
JANDROKOVIĆ OTKRIO: /

'HDZ ima kandidata za zagrebačkog gradonačelnika'

''Raspravili smo aktualnu političku situaciju, okolnosti parlamentarne većine, prošlotjedno glasovanje u Saboru, aktivnosti oko lokalnih izbora i dogovarali daljnje korake za održavanje Središnjeg odbora kad bismo definirali okvir za lokalne izbore'', rekao je Plenković za N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Dogovorili smo 16, 17 kandidata za župane. Za još neke očekujemo sugestije županijskih organizacija. Zadovoljni smo s rejtingom i dobili smo potporu za sve aktivnosti'', naglasio je premijer.

O imenima kandidata za gradonačelnike nije se razgovaralo, rekao je Plenković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Za kandidata za gradonačelnika Zagreba obavit ćemo još jedan krug konzultacija i kad to bude obavljeno prepustiit ćemo gradskoj organizaciji Zagreba da to i objavi. Nismo razgovarali o gradovima nego o županijama''.

Komentirao je i prve dvije godine mandata predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Vrlo dobar dojam. Radila je na provedbi svog programa u okviru ustavnih nadležnosti. U ovih zadnjih 4 mjeseca imali smo korektnu suradnju. Mislim da je nastojala poručiti da je Hrvatskoj potrebno zajedništvo, dijalog, teolerancija i da nastoji biti prisutna diljem županija'', rekao je Plenković.

Upitan što će se dogoditi ako SDP, kako je iz najveće oporbene stranke i najavljeno, za 6 mjeseci opet pokrene pitanje povjerenja ministru Barišiću, a Most ovaj put ne bude suzdržan Plenković je kratko odgovorio: ''O tom, potom''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo