Horor na Kajzerici / Plenković izrazio žaljene i sućut zbog 'monstruoznog čina koji je potresao i uznemirio cijelu Hrvatsku'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Plenković izrazio duboko žaljene i sućut zbog 'monstruoznog čina koji je duboko potresao i uznemirio cijelu Hrvatsku

2.8.2019.
15:55
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Premijer Andrej Plenković izrazio je u petak duboko žaljenje i sućut zbog juđerašnjeg šesterostrukog ubojstva na zagrebačkoj Kajzerici, a nakon čega je ubojica počinio samoubojstvo.

"U ime Vlade Republike Hrvatske izražavam duboko žaljenje i sućut zbog strašnog zločina koji se dogodio sinoć u zagrebu. Policija je poduzela sve da btzo otkrije počinitelja teških ubojstava i nastavlja istraživati okolnosti monstruoznog čina koji je duboko potresao i uznemirio cijelu Hrvatsku", napisao je Plenković na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, počinitelj šesterostrukog ubojstva na zagrebačkoj Kajzerici je Igor Nađ, koji je prije nego što si je oduzeo život, ustrijelio Maju Tojagić, s kojom je imao dijete, ali i njenog 10-godišnjeg sina iz ranije veze, roditelje, sestru i sestrinog partnera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI

Iz izvora bliskih istrazi doznaje se da je riječ o ocu Dragomiru Tojagiću, majci Filjki Tojagić, sestri Josipi Tojagić, Davoru Paušaku s kojim je Josipa bila u vezi te Majinom 10-godišnjem sinu iz bivše veze Paolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubojica je na životu ostavio jedino dijete koje je imao s Majom Toljagić i upravo je to, kako se doznaje, policiju dovelo do počinitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo