DVORANA DRAŽEN PETROVIĆ / Placebo počeo veliku svjetsku turneju: najveći hitovi iz 20 godina karijere u Zagrebu!

Image
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Placebo u Zagreb donosi najbolje iz svoje karijere, a u prilog tome ide i set lista s koncerata u Danskoj kojima su otpočeli sadašnju turneju

19.10.2016.
15:25
Borna Filic/PIXSELL
VOYO logo

Placebo, engleski alt-rock velikani, počeli su veliku svjetsku turneju kojom obilježavaju 20 godina postojanja. Prvi dio turneje Placebo dovodi u najveće dvorane po cijeloj Europi, a jedini nastup u našoj regiji grupa će održati u zagrebačkoj dvorani “Dražen Petrović”, popularnoj “Ciboni”, u četvrtak, 10. studenog 2016.

Poznati po androgenom imidžu frontmena Briana Molka, glam-rocku i sirovim punk gitarama, Placebo je bend koji je u dva desetljeća postao jedan od napoznatijih rock bendova današnjice. Sedam studijskih izdanja, gotovo 12 milijuna primjeraka prodanih albuma, mjeseci odrađenih nastupa pred milijunima obožavatelja i dva desetljeća karijere svrstavaju Placebo na sam vrh rock scene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Placebo u Zagreb donosi najbolje iz svoje karijere, a u prilog tome ide i set lista s koncerata u Danskoj kojima su otpočeli sadašnju turneju. Fanovi iz cijele regije imat će priliku i čast čuti bezvremenske “Pure Morning”, “Special Needs”, “Special K”, “Protect Me From What I Want”, “Without You I Am Nothing”, “The Bitter End”, “Twenty Years”, “36 Degrees”, “For What It’s Worth”, “Slave To The Wage”, “Too Many Friends”, “Song To Say Goodbye”, “Loud Like Love”, , “Space Monkey”, “Exit Wounds”. Tu su i neizostavne “Teenage Angst”, jedan od najranijih singlova, “Nancy Boy” koju nisu svirali 10 godina, te “Infra Red”, kao i najnoviji singl “Jesus’ Son”, “Devil In The Details” koju su zadnji put svirali 2010. godine, “Lady Of The Flowers” koju su svirali 2003., te “Lazarus”.

Image
Foto: Pres

Ususret velikoj svjetskoj turneji Placebo su objavili kompilaciju naziva "A Place For Us To Dream", kojom slave 20 godina na glazbenoj sceni. Novo izdanje dostupno je u digitalnom izdanju, ali i fizičkom na vinilu te dvostrukom CD-u. Vrijedi napomenuti kako limited-edition deluxe box-set izdanje sadrži i omot s dosad neobjavljenim fotografijama iz osobne kolekcije Briana Molkoa i Stefana Olsdala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A Place For Us To Dream" donosi 36 pjesama, među kojima su najraniji singlovi "Bruise Pristine", "Come Home" i "Teenage Angst", kao i pjesme koje su rockerima obilježile karijeru - "Nancy Boy", "Every You Every Me", "Pure Morning", "The Bitter End", ali i posljednji singl "Jesus' Son". Retrospektivna kompilacija sadrži radio i album verzije pjesama, kao i live izvedbe, a povodom same objave izdanja bend je fanovima predstavio dosad neobjavljeni promo video za pjesmu "Every You Every Me", snimljen davne 1998. godine. Retrospektivna kompilacija hrvatskoj je publici dostupna u digitalnom obliku: https://umhr.lnk.to/placeforusPR

Velika svjetska solo turneja kojom obilježavaju 20 godina od izdavanja sjajnog albuma prvijenca dovodi ih i u Zagreb na jedini nastup u regiji, a bit će to prilika čuti najbolje iz njihovog opusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice

Tribina: pretprodaja 199 kn / na dan 220 kn

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Parter: pretprodaja 249 kn / na dan 269 kn

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo