10. studenog u ciboni / Placebo opet u Zagrebu: britanski rockeri stižu u sklopu svjetske turneje povodom 20. godišnjice karijere

Image
Foto: Borna Filic/PIXSELL

'Ovo je turneja za fanove, a moći ćete čuti pjesme kao što su 'Pure Morning' ili 'Nancy Boy' koje nismo svirali 10 godina i možda ih nikad više nećemo svirati', najavio je pjevač Brian Molko

14.3.2016.
11:23
Borna Filic/PIXSELL
VOYO logo

Britanski alt rockeri Placebo kreću u listopadu na svjetsku turneju kojom će proslaviti 20. obljetnicu izlaska njihovog platinastog debi albuma "Placebo", a jedini nastup u regiji održat će u zagrebačkoj dvorani “Dražen Petrović”, popularnoj "Ciboni" 10. studenog, izvijestili su u ponedjeljak iz LAA agencije.

Prvi dio turneje "20 godina Placeba" počinje u Danskoj 13. listopada, a završava u londonskoj Wembley Areni 15. prosinca. Datumi za 2017. bit će otkriveni kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bend je obećao set listu koja će uključivati njihov kompletan katalog.

"Recimo samo da će u setu biti puno pjesama za koje sam se zakleo da ih više neću svirati. Mislim da je vrijeme da s namjerom priznamo što puno Placebo fanova želi čuti. Bili su jako strpljivi s nama jer rijetko sviramo naš najkomercijalni materijal", izjavio je pjevač Brian Molko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je i da se turneja povodom 20. godišnjice učinila kao dobra prilika da upravo to naprave. "Ovo je turneja za fanove, a moći ćete čuti pjesme kao što su "Pure Morning" ili "Nancy Boy" koje nismo svirali 10 godina i možda ih nikad više nećemo svirati. Spremamo i pokoje iznenađenje", najavio je.

Placebo je sklopio partnerstvo s Ticketmaster-om kako bi omogućio fanovima specijalnu 48-satnu premijernu prodaju ulaznica. Fanovska pretprodaja kreće u srijedu, 16. ožujka u 10 sati, dok će generalna pretprodaja početi u petak, 18. ožujka u navedeno vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od vodećih svjetskih gothic-rock bendova peti put dolazi pred hrvatsku publiku. Dva puta uspješno su se predstavili u maloj dvorani Doma sportova 2001. i 2003., na Radar Festivalu u novozagrebačkom naselju Siget 2007. te prošle godine na Inmusic festivalu na Jarunu.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo