Anketa Vijesti.hr / Pitali smo za koga ćete glasati: Milanović ima veliku razliku nad Grabar-Kitarović

Image
Foto: Josip Regovic/Igor Soban/PIXSELL

Na izborima održanima u nedjelju Milanović je osvojio 29,55 glasova, a Kolinda Grabar-Kitarović 26,65 posto

23.12.2019.
16:45
Josip Regovic/Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

U drugom krugu predsjedničkih izbora za naklonost birača borit će se SDP-ov kandidat Zoran Milanović i HDZ-ova kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović.

Podsjetimo, na izborima održanima u nedjelju Milanović je osvojio 29,55 glasova, a Grabar-Kitarović 26,65 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitatelje portala RTL.hr pitali smo u anketi za koga će glasati u drugom krugu.

Velikom većinom glasova pobjeđuje Milanović. Za njega planira glasati 82 posto (5637) građana, dok će za Grabar-Kitarović glasati samo18 posto (1206) građana. Hoće li, kako naša anketa predviđa, stvarno pobijediti Milanović ili će aktualna predsjednica dobiti drugi mandat, saznat ćemo 5. siječnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI

Inače, kandidati koji su ušli u drugi krug predsjedničkih izbora obratili su se u ponedjeljak biračima na Facebooku: Zoran Milanović poručio je kako je spreman raditi posao predsjednika, dok je Kolinda Grabar-Kitarović rekla kako će konačni rezultat izbora biti pobjeda njezinih glasača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smatram da sam zreo, spreman i u dobroj vjeri pripravan raditi ovaj posao, ali to je više od posla, to je način života. Nitko se u Hrvatskoj u kojoj ću ja biti predsjednik neće osjećati kao građanin ili građanka drugog reda. Nitko", napisao je Milanović na svojem Facebook profilu.

"Vi! Vi ste u najizazovnijim trenucima bili uz mene i zato će konačna pobjeda biti VAŠA POBJEDA. Bahatost, beznađe, zanemarivanje državnih i nacionalnih interesa smo pobijedili i ponovno ćemo. Za vas, za Domovinu - U POBJEDU!", napisala je Grabar-Kitarović obraćajući se svojim biračima na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo