vodila se rovovska bitka / Pitali smo vas tko je uspješniji - Plenković ili Milanović: Pogledajte rezultate naše velike ankete

Image
Foto: Pixsell

Životopisi bivšeg i aktualnog premijera uvelike podsjećaju jedan na drugog

12.9.2019.
9:00
Pixsell
VOYO logo

Zanimljiva se 'borba' vodila tijekom jučerašnjeg poslijepodneva i danas u našoj anketi u kojoj smo vas pitali tko ima uspješniju karijeru - Andrej Plenković ili Zoran Milanović

Razlog za takvu anketu i to baš s tim pitanjem bio je pravi mali verbalni rat između bivšeg premijera i kandidata za predsjednika Zorana Milanovića s jedne i aktualnog premijera i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića s druge strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da podsjetimo. Prije nekoliko dana, komentiravši premijera i šefa HDZ-a, Zoran Milanović je kao iz topa ispalio: 

"Plenković je karijerist, a ne istinski HDZ-ovac", kazao je u svom stilu Milanović poručivši, na pitanje o tome je li Plenković htio u SDP, da mu je (Plenkoviću) bolje "da šuti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se moglo i očekivati, nije trebalo dugo čekati na odgovor.

"Nisam ga gledao u emisiji, ali sam čuo neke stvari. Primjerice, pitanje voditelja da sam trebao ići u SDP... Mislim, to je laž, pa kako može tako nešto pitati, zašto nije pitao mene. A što se tiče Milanovića, za razliku od njega, ja sam imao respektabilnu karijeru. Bio sam državni tajnik, odradio mandate u Parizu i Bruxellesu, bio dio raznih važnih procesa...", nabrajao je Plenković i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Milanović očito ima kompleks, kompleks poraza. Očito je da on u nedostatku argumenata, lažima, insinuacijama i plasiranjem tračeva preko svojih trbuhozboraca hrani svij eter s lijeve strane, a onda se na te laži zakače krajnji desničari i kritiziraju me. Ja sam na to naviknut i ne opterećujem se", rekao je premijer.

Rezultati ankete

A sad da se vratimo na našu anketu i rezultate iste. Ukupno vas nešto više od tri tisuće glasovalo je u našoj anketi, a što je možda još zanimljivije, rezultati su se mijenjali iz sata u sat. No, u početku je više glasova imao bivši premijer Zoran Milanović i u vodstvu bio sve do jutros, točnije do 11 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A nakon toga slijedi preokret. U samo par sati, aktualni premijer je dobio veliku podršku, preuzeo vodstvo i do kraja ga sačuvao.

Da sumiramo. Da uspješniju karijeru ima Andrej Plenković smatra vas 2102, odnosno 66 posto vas koji ste glasovali u anketi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, bivši premijer i kandidat za predsjednika Zoran Milanović za vas 1065, odnosno 34 posto, ima kudikamo uspješniju karijeru od aktualnog predsjednika Vlade.

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo