'PIŠAT ĆETE KRV TJEDAN DANA, VAMPIRUŠO STARA SOTONSKA': / Sarnavki prijete zbog izjave o Željki Markić

Image

Sanja Sarnavka primila je prijeteće poruke putem Facebooka, nedugo nakon što je iznijela svoje stavove o 'Hodu za život', Željki Markić i Bleiburgu.

19.5.2017.
10:09
VOYO logo

Sarnavka je dala veliki intervju za kulturni magazin dopmagazin.com, u kojem je, među ostalim, izjavila kako su 'udruge U ime obitelji, Vigilare, Ordo Iuris, pipci globalno aktivne hobotnice 'tradicija, obitelj, vlasništvo' koja nas želi vratiti u daleku prošlost'.

Agresivnost prerušena u čovjekoljublje

'Osim što sam sigurna da su licemjeri koji se lažno predstavljaju kao humanisti, gadljiva mi je njihova agresivnost prerušena u čovjekoljublje, zlonamjernost pod maskom dobrohotnosti. Njih nitko ne priječi da žive na način koji smatraju jedino ispravnim, mogu raditi u svojim malim svemirima što god žele. Ali, njima to nije dovoljno. Oni zahtijevaju da svi žive kao oni, barem javno. U ime svojeg svjetonazora, negirat će prava gay osoba i mijenjati Ustav, tvrdit će da štite nerođene, pritom kažnjavajući i progoneći žene, dok im rođena djeca nisu baš važna', rekla je Sarnavka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodala je i kako se Hodom za život pod maskom borbe za prava nerođene djece zapravo napadaju ženska prava, a ne govori se o činjenici da svako peto dijete u zemlji živi ispod razine siromaštva.

Ubrzo joj je stigla prijetnja putem Facebooka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijetnja lomljenjem kostiju

'Evo mi se javio jedan kršćanin, blagoslovila ga Željka Markić i Bruna Esih, pjevao mu Thompson: 'Ostavi ti naš Hod za život na miru i brini se tamo za onaj nakaradni pederbal koji ovaj napaćeni narod mora financirati iz svoga džepa, a ne želi, vampirušo stara sotonska. Samo pokušajte napraviti s antifama neku pizdariju opet, pišat ćete krv tjedan dana. Sada imamo 300 zaštitara volontera, a ja sam jedan od njih i ne marim za kosti koje ću lomiti antifama ako pokušaju napasti. Krepaj u mukama, sotono! Grizle te buhe cijelu noć!', pisalo je u poruci koja je stigla putem Facebooka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo