Potpredsjednik Vlade se iznervirao /

Petrov pokazao da ima zube i odgovorio SDP-ovcu: 'Problem je što vi niste rješavali neke stvari!'

'Problem je što vi niste rješavali neke stvari. Zašto je bivša Vlada dala mogućnost da se zaposleni u državnom sektoru osiguravaju kod privatnika?', pitao je Petrov SDP-ovca

13.4.2016.
11:40
VOYO logo

SDP-ovac Vedran Babić nabrojao je na kome se sve rezalo, podsjetio je na povećanje dopunskog osiguranja, na pritisak na medije i jačanje ekstremizma. "Kad ćemo vidjeti taj reformski plan koji ste najavili?", pitao je Petrova.

Potpredsjednik Vlade Božo Petrov kazao je da je SDP pregovarao i zajednički donio popis reformi "i on je identičan popisu od 100 stranica s kojim se složila Hrvatska raste", što je javni dokument. "Problem je što vi niste rješavali neke stvari. Zašto je bivša Vlada dala mogućnost da se zaposleni u državnom sektoru osiguravaju kod privatnika?", pitao je SDP-ovca jer ga je zanimalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikada ne procjenjujete korak, ako ne vidite cjelokupnu sliku. I kada je bivša vlada s Lalovcem na čelu provodila početak mini porezne reforme, ja sam tada kao gradonačelnik rekao kako pozdravljam prvi potez, ako će to biti prvi u nizu. Kada ste populističkim potezom uzeli dio novaca lokalnim samuopravama i dignuli za 50 kuna građanima, ali se stalo na tome. Ja se nadam da ova vlada neće stati.", kazao je Petrov.

"Zadovoljan sam što ste ovako odgovorili jer sam znao da ćete odgovoriti demagoški. Da ste ozbiljni, reforme bi vam se našle u proračunu", odgovorio mu je Babić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo