PETROV UZVRAĆA ŠEFU HDZ-a: / 'Neka Karamarko pita Milanovića kako je bilo lomiti mostovce!'

Image

Sukob na relaciji Božo Petrov - Tomislav Karamarko zadnjih je dana eskalirao.

29.5.2016.
22:36
VOYO logo

Šef Mosta nije mu ostao dužan te je u razgovoru za Večernji list prokomentirao aktualne potrese u Vladi. Na pitanje je li razgovarao s Karamarkom nakon što mu je priopćio da će Most glasati za njegov opoziv kazao je kako nije bilo daljnje komunikacije.

Image
KARAMARKO IZRAVNO I OŠTRO: /

'Ova Vlada će sigurno preživjeti, ali Božo Petrov više neće biti dio nje'

Image
KARAMARKO IZRAVNO I OŠTRO: /

'Ova Vlada će sigurno preživjeti, ali Božo Petrov više neće biti dio nje'

Protiv starog načina političkog ponašanja

Naglasio je kako s tim u vezi nije bilo nikakvih teorija urote ili zavjere, uzvrativši tako na tvrdnje istaknutih HDZ-ovaca da je Most na takvu odluku potaknuo SDP, koji je u Saboru pokrenuo interpelaciju za izglasavanje nepovjerenja prvom potpredsjednikuk Vlade nakon afere Konzultantica, o kojoj možete sve pročitati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ta je točka dnevnog reda došla u Vladu prije održavanja sabora HDZ-a jer se Vlada treba očitovati u roku od osam dana od prijedloga skupine saborskih zastupnika. A način glasovanja bio je jednostavan: ili ćemo ostati dosljedni u zahtjevima da se politička razina odgovornosti u Hrvatskoj treba podizati ili ćemo biti još jedni od brojnih u zadnjih 20 godina i prihvatiti stari način političkog ponašanja u kojem je važnije čuvati poziciju nego mijenjati političku kulturu.

Svaka osoba treba snositi odgovornost

Tad bismo izdali sve ideale zbog kojih smo danas u politici, jer zaista vjerujemo da je došlo vrijeme u kojem svaka osoba treba snositi odgovornost. To su temelji društva i bez toga ne možete razvijati bolju državu. To je abeceda zalaganja za transparentnost, vrijednosna načela i prevenciju podobnosti i korupcije. To je ono što nas u konačnici čini zrelim i odgovornim društvom", istaknuo je Petrov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poručio je na koncu i neka Karamarko pita Zorana Milanovića kako mu je bilo lomiti mostovce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo