zadobio lakše ozljede /

Petrov na Facebooku: 'Našeg člana fizički je napao HDZ-ovac, nećete nas uplašiti'

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Čelnik Mosta izvijestio je kako je član njegove stranke Mario Božurić napadnut od strane predsjednik HDZ-ovog ogranka Gornja Bučica u Glini

21.8.2016.
12:23
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Čelnik Mosta Božo Petrov objavio je na Facebooku da je njihov kandidat u VI. izbornoj jedinici Mario Božurić napadnut.

Petrov tvrdi da ga je napao Zvonko Hrgović, predsjednia HDZ-ovog ogranka Gornja Bučica u Glini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas je u popodnevnim satima napadnut naš član, kandidat VI. izborne jedinice Mario Božurić. Napao ga je predsjednik HDZ-ovog ogranka Gornja Bučica u Glini, Zvonko Hrgović i pritom mu, na svu sreću, uspio nanijeti samo lakše tjelesne ozljede", napisao je Petrov na Facebooku. 

"Jedini i isključiv motiv napada jest javno političko djelovanje gospodina Božurića, čime se suprotstavio HDZ-ovim moćnicima koji godinama upravljaju tim područjem. Drugim riječima, njegov jedini "krimen" jest želja za pravednijim, sigurnijim i stabilnijim rodnim krajem i Hrvatskom u cjelini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, ovo nije prvi put da se Mostovi članovi suočavaju s fizičkim prijetnjama i napadima, što ne isključuje i mene osobno. Očekujemo osudu napada od vrha HDZ-a, kao i da se ograde od ovakvih sramotnih poteza njihovih članova. Ovim putem pozivam sve političke aktere na fer kampanju i sučeljavanje argumentima, a ne šakama. Ne možete i nećete nas uplašiti", stoji u njegovom statusu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo