Dobra strana 2021. / Petrinja, na zapuštenoj livadi podigli su kontejnerski stambeno poslovni centar za do 220 stanara i 160 radnika

Image
Foto: RTL

Riječ je o stambenom dijelu kompleksa od 80 kontejnera za 200 do 220 ljudi, te o poduzetničkom dijelu za oko 60 raznih djelatnosti i preko 160 radnika

26.12.2021.
23:30
RTL
VOYO logo

Kruno Komesar je volonter i koordinator u Hrvatskom centru za potresno inženjerstvo.

"Nalazimo se u dijelu Petrinje koji se zove Staro Sajmište. Mi kad smo došli ovdje, našli smo jednu veliku i zapuštenu parcelu, i onda smo uz pomoć volontera, Glavnog stožera civilne zaštite RH i Grada Petrinje uspjeli stvoriti s livade, zapuštenog dijela grada, ovo što sada vidite", ispričao je za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o stambenom dijelu kompleksa od 80 kontejnera za 200 do 220 ljudi, te o poduzetničkom dijelu za oko 60 raznih djelatnosti i preko 160 radnika.

Danko Bačelić, volonter i koordinator Udruge Glas poduzetnika kazao je, govoreći o stambeno poslovnom centru, da su se u sve uključili kako bi pomogli svojim znanjem i svojim iskustvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je centar koji će živjeti kako smo ga zamislili. Ovo je poduzetnički centar koji će preporoditi ovaj kraj i unijeti novu energiju. Kao Udruga Glas poduzetnika pomoći ćemo da ovaj centar živi punim plućima", kazao je Bačelić.

Više pogledajte u videu u nastavku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo