PETIR O SKANDIRANJU ZA DOM SPREMNI: / 'Židovi su prijateljski narod, ali su prošli holokaust pa su osjetljivi'

Image
24.3.2016.
23:27
VOYO logo

"Ono što mi pripisuju da sam rekla, nisam rekla. Nakon događaja u Bruxellesu napisla sam na svom profilu da je naš Bog pobijedio smrt. Time nisam htjela reći da postoji naš i njihov Bog. Bog je jedan. No, isto tako treba reći da oni koji su u stanju ubijati nevine ljude na ulicama ne vjeruju u Boga jer da vjeruju, ne bi činili ove strahote", poručila je Marijana Petir.

'Zar bi se u tjednu Uskrsa trebala ispričavati?'

Na pitanje je li rigidna, isključiva i homofobičma, odgovorila je: "Tu su sliku o meni stvorili mediji. Naravno da mislim da je brak onaj između muškarca i žene. Ja sam vjernica i vjerujem u Isusa Krista. Oprostite, pa zar bi se u tjednu Uskrsa trebala ispričavati i opravdavati što sam vjernica? I što je to toliko loše u tome da pripadam većini naroda koji se deklarira vjernicima?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'TO NIJE PORUKA SUŽIVOTA': /

Bivša ministrica o poruci Marijane Petir na Twitteru

Image
'TO NIJE PORUKA SUŽIVOTA': /

Bivša ministrica o poruci Marijane Petir na Twitteru

'Pozdravljam sa Faljen Isus i Marija'

U dijelu u kojem gledatelji postavljaju pitanja, jednoga od gledatelja zanimalo je što Petir misli o pozdravu 'Za dom spremni.'

"Ja pozdravljam sa Faljen Isus i Marija. Ne smatram pitanje o jednom pozdravu krucijalnim u trenutku kada zemlja ima ovakve probleme. Što se skandiranja na utakmici u Osijeku tiče, moram reći da su Židovi prijateljski, sposoban i pametan narod, prošli su tragediju holokausta i zato su osjetljivi. Mislim da ih ne bismo trebali uznemiravati nepotrebnim provokacijama, baš kao što smo mi Hrvati osjetljivi na neke stvari. Mene je osobno pogodilo što je Radovan Karadžić umjesto doživotnog dobio četrdeset godina zatvora", tvrdi Petir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv odlagališta nuklearnog otpada

Osvrnula se i na pitanje o odlagalištu nuklearnog otpada. "Apsolutno sam protiv skladišta nuklearnog otpada na Trgovskoj gori pored rijeke Une. Mi smo se obvezali da ćemo zbrinuti otpad iz Krškog. Zbrinuti znači platiti. Ako Slovenci već imaju skladište, ondje mogu uskladištiti i naš otpad uz odgovarajuću cijenu. Trgovska gora zbog poroznog tla nije pogodna kao skladište i ako nešto procuri može izazvati pravu katastrofu", zaključila je HSS-ova europarlamentarka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo