Bez dlake na jeziku /

Pernar 'opleo' po Todoriću i medijima: 'Do jučer su ga prikazivali kao uzora, a danas kao varalicu'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar opleo je po Todoriću i medijima koji su ga, kaže, nekoć prikazivali kao uzora, a danas ga 'gaze'

12.5.2017.
14:09
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Saborski zastupnik Živog zida, Ivan Pernar, ponovno je opleo po Ivici Todoriću, ali i po medijima. Naime, Pernar je na svom Facebook profilu napisao kako su mediji Todorića donedavno veličali, i o njemu pisali u kontekstu uzora, da bi danas, kad je 'propao', o njemu pisali kao da je zadnja varalica. U tome Pernar vidi problem cenzure i uskraćivanja medijske slobode.

"Nevjerojatna je brzina kojom je Todorić od "uspješnog" postao propali poduzetnik koji je izvarao svakog koga je mogao. Mediji koji su ga do jučer prikazivali kao uzora, danas analiziraju razmjere štete koju je napravio. U ovom primjeru najbolje se vidi sveobuhvatnost cenzure u našim medijima koji iako u biti znaju što će se dogoditi o tome šute kao zaliveni sve dok balon ne pukne.", napisao je Pernar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Pernar je osudio i današnji napad na novinara portala 034, Mladena Mirkovića, na kojeg je nasrnuo gradonačelnik Požege, Vedran Neferović.

"Nasiljem drže ljude u strahu", napisao je na svom Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo