NOVOST OD 1. RUJNA / Pelješki most obradovao Dubrovčane, Pošta najavila ubrzanje poslovanja. 'Paketi će stizati brzo kao i ostalima'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Stanovnici krajnjeg juga već su navikli da im paketi toliko kasne da na njih i zaborave

1.9.2022.
16:20
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Otvaranje Pelješkog mosta za stanovnike hrvatskih južnih krajeva moglo bi imati još jednu beneficiju. Naime, Hrvatska pošta u četvrtak je najavila kako će pošiljke s područja Dubrovačko-neretvanske županije korisnici od 1. rujna 2022. moći slati i primati pošiljke s rokom uručenja idućeg dana.

"Korisnici usluge brze dostave Hrvatske pošte Paket24 s područja Dubrovačko-neretvanske županije od 1. rujna 2022. mogu slati i primati pošiljke s rokom uručenja idućeg dana. Gradnja i otvaranje Pelješkog mosta omogućili su kraće vrijeme prijevoza pošiljaka do krajnjeg juga Hrvatske, a u mjesec dana otkako je most otvoren, vozila brze dostave Paket24 njime su prošla više od 300 puta.", stoji u priopćenju iz Hrvatske pošte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Što s paketima dok ste na godišnjem odmoru? /

Hrvatska pošta korisnicima nudi uslugu prilagođenu njihovim potrebama

Image
Što s paketima dok ste na godišnjem odmoru? /

Hrvatska pošta korisnicima nudi uslugu prilagođenu njihovim potrebama

Dodaju i kako je Paket24 jedina usluga brze paketne dostave koja ‘ravnomjerno pokriva cijeli teritorij Republike Hrvatske i jamči uručenje pošiljaka idući dan u više od 200 mjesta, a od danas tu mogućnost imaju i stanovnici ovih naselja: Cavtat, Dubrovnik, Gruda, Mlini, Metković, Mokošica, Opuzen, Ploče, Slano i Zaton Veliki. Pošiljke iz najvećih svjetskih i domaćih e-trgovina stizat će u ta naselja jednako brzo kao, npr. u Zagreb, Split, Osijek ili Rijeku.‘, pišu iz Hrvatske pošte.

Često stanovnici s dubrovačkog područja muku muče s dostavom jer pismo ide iz Dubrovnika prvo za Split pa se onda vraća u Dubrovnik. Stanovnici krajnjeg juga odavno su već navikli da im paketi toliko kasne da na njih i zaborave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osim isporuke na adresu ili u poštanski ured, korisnici svoje pošiljke Paket24 mogu primati i slati putem paketomata, novoga dostavnoga kanala Hrvatske pošte. Trenutačno je postavljeno više od 150 paketomata diljem Hrvatske, uključujući i otoke Brač, Lošinj, Korčulu, Krk i Pag. U Dubrovačko-neretvanskoj županiji paketomati su postavljeni na četiri lokacije (Kralja Tomislava 7, Dubrovnik; Vladimira Nazora 2C, Dubrovnik; Tomislava Macana 12, Čibača; Ulica Ante Starčevića 6, Korčula). U tijeku su radovi na postavljanju paketomata u Pločama i Metkoviću. Dostavna mreža paketomata Hrvatske pošte bit će kompletirana nakon postavljanja tristotog paketomata", priopćili su iz Hrvatske pošte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo