na čelu zagreba /

Pavičić Vukičević o novim potezima i uništavanju dokumenata: 'Kažu da smo uhljebi i neznalice. Dokazat ćemo da nije tako'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Pavičić Vukičević poručila je da je osnovni prioritet obnova nakon potresa

5.3.2021.
11:45
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Nakon iznenadne smrti prvog čovjeka Zagreba Milana Bandića, funkciju je privremeno preuzela njegova zamjenica Jelena Pavičić Vukičević. 

Image
lokalni izbori /

Iz Domovinskog pokreta potvrdili - Miroslav Škoro ulazi u utrku za gradonačelnika Zagreba!

Image
lokalni izbori /

Iz Domovinskog pokreta potvrdili - Miroslav Škoro ulazi u utrku za gradonačelnika Zagreba!

'Misle da smo uhljebi'

Na njoj će ostati sve do lokalnih izbora u svibnju. Pavičić Vukičević obratila se medijima i konstatirala da je osnovni prioritet obnova objekata nakon potresa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naš je zadatak da do izbora utvrdimo naše prioritete te da uputimo građanima poruku da ćemo i dalje raditi na usluzi. Život Milana Bandića je stao, ali ne smije stati život u Gradu Zagrebu", kazala je. 

Na inicijativu novinara Pavić Vukičević je komentirala i navode da se masovno uništavaju dokumenti u Holdingu i Gradskoj upravi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znamo da je krenula kampanja i da će biti raznih podmetanja. Svaki dokument koji uđe u Gradsku upravu ima svoj urudžbeni broj. Ja ne znam kako bi neki mogao nestati. A najviše dokumenata dolazi elektriničnom poštom. Ne znam je li ih uopće moguće uništiti. Takve ružne riječi i to samo jedan dan nakon posljednjeg ispraćaja smatram zlonamjernim i nadam se da će naši sugrađani shvatiti. Mi se trebamo nadmetati programima. Bojim se da to nismo vidjeli", poručila je zamjenica. 

O kandidaturi

"Za nas kažu da smo uhljebi, neznalice, da nismo stručni. Mislim da će ovaj krug ljudi dokazati da to nije istina", dodala je.

Upitana je i hoće li se, suprotno prijašnjem razmišljanju, ipak kandidirati za gradonačelnicu na idućim lokalnim izborima. 

"Ja imam odgovornost prema stranci, kolegama, mojim sugrađanima. Dopustite da mi kao Gradska uprava prvo odradimo posao za kojeg smo izabrani. Ovo o čemu pričamo su neka buduća vremena. Cilj je prvo odraditi ovaj ciklus. Imat ćemo stranačka tijela idući tjedan, tada ćemo o svemu izvijestiti javnost", poručila je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zamjenica gradonačelnika Olivera Majić upitana je ima li ona ambicija za čelno mjesto u stranci ili u Gradu, a na to je samo kratko odgovorila: "O stranci u Praškoj, ovdje o Gradu". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo