slobodan ulazak traje 48 sati /

Partiji na Pagu su tek počeli, ali po novim pravilima, postavljeni su mobilni punktovi za brza testiranja

Na Zrću su postavljeni mobilni punktovi u kojima se može testirati na koronu

1.7.2021.
20:13
VOYO logo

Zabava na Pagu poznata je i izvan granica Hrvatske, a na Zrću je RTL-ova reporterka Nikolina Radić koja je izvjestilada je zabava na Zrću tek je počela. Danas je prvi dan od četverodnevnog festivala. Inače je na Zrću užarena atmosfera i gužve. 

Na Zrću su postavljeni mobilni punktovi u kojima se može testirati na koronu. Dakle, svi oni koji nemaju covid potvrdu da su preboljeli koronu ili da su se cijepili s obje dozena punktovima se mogu testirati kako bi mogli ući u neki od klubova

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koordinator jednog od tih punktova, Hilmo Demirović, kaže kako će se provoditi antigenska brza testiranja koja će u roku od 15 minuta dati rezutate te dodaje da "mi želimo samo omogućiti dobar provod mladima".

Testovi koštaju 100 kuna, a koordinatori smatraju da je to prihvatljiva cijena za ovakve prigode i da će svima koji će doći ovdje je to biti prihvatljivo 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi ćemo slati putem email-a potvrdu koja se može isprintati fizički kako bi mogli osoblju na ulazu klubove preko aplikacije skenirati kod i odobrit će im se slobodan ulazak 48 sati u klubove", kazao jer koordinator. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo