PANIKA U STANU: / Zvao vatrogasce da mu iz perilice izvuku štakora!

Image
Foto: Pixsell/Ilustracija, Nel Pavletić

Zadranin koji živi u Ulici Ante starčevića, u srijedu poslijepodne zvao je vatrogasce u pomoć: tražio je da dođu u njegov stan i iz perilice za rublje izvade – štakora!

23.7.2015.
8:38
Pixsell/Ilustracija, Nel Pavletić
VOYO logo

"A bizarno je, stvarno ljudi nemaju kriterije kada nas zovu, ali mi smo dužni izaći na svaku dojavu kada netko traži našu pomoć", kazao je za portal zadarski.hr dežurni operativnom centru Javne vatrogasne postrojbe Zadar.

Nigdje štakora

Dvojica vatrogasaca su se na poziv R. S. uputila u Ulicu Ante Starčevića 6 A, gdje ih je on nestrpljivo čekao. Odveo ih je u kupatilo, ali kada su vatrogasci otvorili vrata perilice za rublje, štakora unutra nije bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gospodin je insistirao da ga nađemo, jer da je štakor 'tu negdje'. Naši djelatnici su kratko pogledali u wc i po kupatilu, štakora nisu pronašli pa su otišli", kaže dežurni u JVP Zadar.

Zadarski vatrogasac ne zna je li muškarac zvao neke druge službe da mu pomognu, no priznaje u razgovoru za zadarski.hr da je poziv da izvade štakora iz perilice zaista prevršio mjeru "dobrog ukusa" i temeljne informiranosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadarski.hr/Danas.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo