Pančić: Nema veze, Bandić će biti premijer

Zastupnik SDP-a u Saboru koji se već godinama priklanja Milanu Bandiću, Ivica Pančić izjavio je da nije tako strašno što on neće biti predsjednik jer 'sad može biti premijer'!

10.1.2010.
22:30
VOYO logo

"To sam rekao u šali, ali nikad se ne zna", kazao je Pančić. Ime stranke još uvijek nije "uklesano u kamen", ali će nositi epitet socijaldemokratske.

Najavio je i da će večeras, a najkasnije sutra pismeno obavijestiti javnost i SDP da istupa iz stranke. U razgovoru s novinarima pojasnio je kako će se u sljedećih desetak dana intenzivno raditi na osnivanju nove stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li Milan Bandić biti njezin član ili predsjednik i dalje mu je nepoznanica. Podsjetimo, otkada se pojavila glasina da nezadovoljni SDP-ovci formiraju novu partiju, Bandić je demantirao da stoji iza nje, iako je sam izbačen iz SDP-a u onom trenutku kada je istaknuo kandidaturu za predsjednika.

"O tom nisam razmišljao. Bio sam zauzet kampanjom gospodina Bandića. Što se tiče stranke, pitajte Pančića", odgovorio je Bandićev prvi operativac, šef kampanje Duško Ljuština kada smo ga upitali je li mu primamljiva opcija da uđe u stranku o kojoj Pančić govori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tražit ćemo način na koji ćemo moći politički djelovati, da li kroz stranku ili izvan stranke", kazao nam je Bandićev dugogodišnji pročelnik Davor Jelavić koji također ne želi kazati hoće li pristupiti Pančićevim socijaldemokratima stranci.

Kaže da nije razočaran rezultatima izbora i da mu je "drago što je sav ovaj cirkus završio jer građani Hrvatske nisu zaslužili svakodnevno slušati toliko ružnih riječi koje su se razmjenjivale zadnja dva do tri mjeseca".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzalud vam trud, svirači

Inače, najnovije tumačenje poraza Milana Bandića večeras u Poslovnom centru Almeria glasi: "To je znak da nas podržava 35 posto građana."

Glazbena podloga je sastavljena od pjesama Tonija Cetinskog, Borisa Novkovića i Prljavog kazališta, a stožer je podsjetio i KUD iz Remeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da nisu htjeli pustiti pjesmu Prljavaca Uzalud vam trud svirači. "Omakli" su im se tek početni taktovi pjesme, a onda je prekinuta.

"S Milanom Bandićem mi je draže izgubiti nego s drugima pobijediti", poručio je novinarima Pavle Kalinić, pročelnik Gradskog ureda za krizna stanja, nakon objave izlaznih anketa po kojima SDP-ov kandidat Ivo Josipović premoćno vodi pred neovisnim Milanom Bandićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bandić će, kaže, i dalje imati njegovu potporu, a prijatelji će svakako ostati, kao što su to bili i dosad, piše Hina.

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo