LUDI VIKEND NA DRAVI / Pan vas vodi na mjesta najbolje zabave u Osijeku

Image

Vrhunska glazbeno-zabavna platforma Pan noći kafića ovog vikenda u Osijeku jamči odličnu zabavu uz niz besplatnih koncerata - Depeche Mode Real Tribute, DJ Rea i Still Band, Elemental s novim albumom, Pips, Chips & Videoclips te Svadbas.

29.5.2013.
13:45
VOYO logo

Jedinstvene Pan noći kafića održat će se ovaj vikend u odabranim osječkim kafićima i klubovima uz provjerena imena hrvatske glazbene scene. Nakon Koprivnice i Varaždina, vrhunski program i široki repertoar Pan glazbeno-zabavne platforme, oduševit će i one najzahtjevnije u Osijeku.

Glazbeni provod započinje u četvrtak 30. svibnja u kafiću Tufna koji će dočekati neponovljivi Depeche Mode Real Tribute. Uz prepoznatljivo atraktivan i ekscentričan scenski nastup bend će izvesti zahtjevan, ali provjereno dobar repertoar pjesama koji će nesumnjivo zadovoljiti sve prisutne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Old Bridge Pub u petak 31. svibnja dovodi izvrsnu DJ Reu i Still Bend. DJ Rea je posljednjih godina odradila više od 350 nastupa na domaćim i stranim velikim festivalima te je članica poznate clubbing skupine Jabba Crew. Prepoznatljiva je i po širokom rasponu kvalitetnih bass, reggae, funky, electro, hip hop i house ritmova. Iskusni Still Band oduševit će posjetitelje jedinstvenom pop i rock, ali i tamburaškom glazbom.

Elemental će istu večer vrhunskom živom svirkom zabaviti posjetitelje kluba Matrix. Osim standardno dobrih hip hop ritmova, Osječani će premijerno uživati i u pjesmama s posljednjeg albuma ''U Redu Je''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Subota, 1. lipnja bit će obilježena žestokim domaćim rock zvukom izvrsnih Pips, Chips&Videoclipsa u klubu Bastion, dok će Cadillac ugostiti jedan od najoriginalnijih hrvatskih bendova Svadbas. Zagrebački art rockeri počastit će Osječane melodičnim izvedbama uvijek zanimljivih autorskih pjesama.

Svi koncerti počinju u 22.00 sata, uz iznimku DJ-a Ree koja u petak kreće s nastupom u ponoć.    
Pan noći kafića svojim glazbeno-zabavnim sadržajem pridonosi daljnjem razvoju osječke koncertne i festivalske scene. Uz nesumnjivo dobar provod Pan je Osječanima osigurao i besplatan ulaz na sve koncerte te im dao priliku za cjelonoćno opuštanje u dobrom društvu i dakako, rashlađenom Panu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo