HAK UPOZORAVA! /

Pag odsječen od kopna, vjetar odrezao i cestovne pravce na kopnu. Pogledajte koje

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

U priobalju puše jaka bura, povremeno s olujnim i orkanskim udarima. Kolnici su mjestimice mokri ili samo vlažni i skliski

29.9.2024.
8:28
Ivana Ivanovic/PIXSELL
VOYO logo

Trenutno nije moguće doći s kopna na otok Pag niti s Paga prema kopnu - most je zatvoren, a trajektna linija u prekidu, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

Također, zbog vjetra za sav promet zatvoreni su dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak za sve skupine vozila je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina-DC50 i DC27), potom Paški most, državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo za osobna vozila otvorena je dionica Jadranske magistrale Karlobag-Sveta Marija Magdalena (DC8).

Zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila) na autocesti A7 Rupa-Križišće između čvorova Rijeka istok i Šmrika, Jadranskoj magistrali na dionici Bakar-Novi Vinodolski (DC8), DC99 čvor Križišće-Križišće i LC58107 Kraljevica-čvor Križišće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na dionici Jadranske magistrale Novi Vinodolski-Senj-Karlobag dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina)

U priobalju puše jaka bura, povremeno s olujnim i orkanskim udarima. Kolnici su mjestimice mokri ili samo vlažni i skliski. Zbog povremeno jakih pljuskova kiše moguće je naići na veću količinu vode koja se zadržava na kolniku. Mogući su i odroni. "Vozačima savjetujemo da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila", navode iz HAK-a.

POGLEDAJTE VIDEO U buktinji kraj Požege izgorjela garaža, vatrogasci branili kuću

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo