JAZINE OPEN AIR / Padaju rekordi: koncert The Prodigyja bit će najveći u povijesti Zadra

Turneja koja prati aktualan album "The Day Is My Enemy" po nekim je otvorenim najavama posljednja u karijeri ovog nevjerojatnog benda

2.5.2016.
10:35
VOYO logo

U samo dva tjedna nastup grupe Prodigy u Zadru po prodaji ulaznica i interesu stelovito je krenuo prema tituli najvećeg inozemnog koncerta u povijesti tog grada.

"Jazine Open Air" ugostit će 1. srpnja legendarnu electro punk trojku na, po svemu sudeći, najmasovnijem stranom glazbenom gostovanju u kronikama tog grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povoljnije ulaznice po cijeni od 190 kn mogu se kupiti do 8. svibnja.

VELIK INTERES U CIJELOJ REGIJI I OKOLNIM ZEMLJAMA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izuzetno zanimanje za ovo grandiozno otvaranje ljetne sezone ponajviše se pokazuje, dakako, u Dalmaciji u kojoj po prodaji prednjače Zadar, Split, Šibenik i Makarska.

Odlične brojke ostvaruju se i u Primorju i Istri te u Zagrebu, a ono što posebno raduje je odlična prodaja u susjednim zemljama, prije svega Austriji, Sloveniji te BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POVOLJNIJE ULAZNICE DO 8. SVIBNJA

Fanovi iz cijele regije odlično su reagirali na pristupačnu prvu cijenu ulaznica od 190 kuna koja će na snazi biti do nedjelje, 8. svibnja. Od ponedjeljka cijena će se dići na 220 i ostati do 30. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na dan koncerta, u petak 1. srpnja za ulaz će trebati izdvojiti 250 kuna.

Ulaznice se mogu pronaći u sustavu Eventima, najvećoj prodajnoj mreži specijaliziranoj za prodaju ulaznica kod nas, te online na www.eventim.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Detaljni popis svih prodajnih mjesta nalazi se na Eventimovoj web stranici.

NOVI REKORD JAZINE OPEN AIRA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon prošlogodišnjih 9000 posjetitelja na svirci Manu Chaa, Prodigy su na najboljem putu da obore rekord zadarskog open aira koji se polako pretvara u tradicionalnu manifestaciju i jedan od najatraktivnijih događaja kompletne turističke sezone u Hrvatskoj.

Ovaj tjedan grupa se nalazi na kineskom djelu svjetske turneje nakon koje će se polako početi okretati prema europskim datumima među kojima se nalazi i jedini hrvatski nastup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Zadar bend donosi najveću ikad postavljenu produkciju u tom gradu, a kompletna oprema dolazi iz nekoliko europskih zemalja. U odnosu na posljednji nastup u našim krajevima, prije tri godine, tehnički i produkcijski zahtjevi benda drastično su se povećali čineći The Prodigy show plesnom erupcijom neusporedivom s ičim što se danas može vidjeti na svjetskim pozornicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turneja koja prati aktualan album "The Day Is My Enemy" po nekim je otvorenim najavama posljednja u karijeri ovog nevjerojatnog benda.

Uvrštavanje Hrvatske na njezin popis bila je velika i izričita želja grupe kod koje je evidentno još živa uspomena na svirku iz 2013. kada ih je gledalo 15.000 fanova. “Jazine Open Air” možda ih dočeka s još većom brojkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo