Montevideo, Bog te video / Ovoga ljeta serija s legendarnim Ćirom na RTL-u!

Redateljski prvijenac poznatog srpskog glumca Dragana Bjelogrlića, televizijski serijal 'Montevideo, Bog te video', stiže na male ekrane RTL Televizije u nedjelju, 7. srpnja, u udarnom terminu!

28.6.2013.
15:23
VOYO logo

U ovoj romantičnoj priči iz 1930. godine, čija je glavna tema formiranje državne nogometne reprezentacije pred sam početak prvog Svjetskog nogometnog prvenstva u Urugvaju, gledatelji će imati priliku upoznati se s glavnim junacima, njihovim životnim zgodama i nezgodama, kao i samim životom tridesetih godina 20. stoljeća, nogometnim utakmicama, sukobima unutar nogometne organizacije i pripremama za odlazak na prvo svjetsko prvenstvo.

Uz brojna poznata imena srpskog, ali i hrvatskog glumišta, u seriji se pojavljuje i legendarni hrvatski nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević, i to u ulozi tadašnjeg  izbornika jugoslavenske nogometne reprezentacije Ante Pandakovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćiro je za beogradski dnevni list 'Alo' izjavio da je prezadovoljan svojim glumačkim debijem:

"Velika je čast što su baš mene izabrali da glumim izbornika tadašnje reprezentacije Jugoslavije. Bilo je predivno, uživao sam na snimanju. I bit ću iskren – gluma je mnogo teža od nogometa i za nju vam je potreban Božji dar. Ja ga nemam, ali sam se jako potrudio da publika to ne primijeti" rekao je Ćiro kojem je, nakon završetka snimanja, tisuće statista skandiralo 'Ćiro, majstore!'.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo