OVO MOŽE SAMO BANDIĆ: /

Mrtav ozbiljan pozvao na 'prezentaciju sanacije poklopaca koji klapaju'

Image
Foto: Sanjin Strukić/PIXELL

HDZ-ovac Ivan Ćelić na Facebook profilu objavio je statusu u kojem se zgraža na službeni poziv koji je njemu i kolegama zastupnicima uputio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

8.11.2017.
17:41
Sanjin Strukić/PIXELL
VOYO logo

Naime, Bandić je uputio službeni poziv na 'prezentaciju sanacije poklopaca koji klapaju'. Naime, neki su poklopci na cesti bili slabo učvršćeni.

'PREZENTACIJA SANACIJE POKLOPACA KOJI KLAPAJU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo po treći put čitam i ne mogu doći k sebi: zagrebački gradonačelnik službeno poziva gradske zastupnice i zastupnike (i ostale) na "prezentaciju sanacije poklopaca koji klapaju" u Desprimskoj ulici (Gradska četvrt Brezovica). Navikli smo proteklih godina da u ranojutarnjim satima redovito poziva na postavljanje novog sloja asfalta na nekoj od zagrebačkih ulica, ali ovo je stvarno nevjerojatno. Volio bih prije da nas je pozvao na obnovu krovišta jednog od gradskih vrtića, kazališta ili Doma športova, iako bi to trebali biti rutinski poslovi u našem Gradu bez posebne medijske pompe.

O većim kapitalnim investicijama možemo sanjati ili eventualno slušati najave tijekom predizbornih kampanja. To je u Zagrebu znanstvena fantastika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je sljedeće? Možda poziv da dođemo rano ujutro pred njegovu zgradu i vidimo kako on pravilno odlaže otpad u novopridošle spremnike?', napisao je Ćelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo