OVO JE ŽENA KOJU SU SUSJEDI PRIJAVILI JER SE U VLASTITOM DVORIŠTU KUPALA U TOPLESU: / 'Odjednom je došla policija'

Image
Foto: RTL
13.8.2017.
16:05
RTL
VOYO logo

38-godišnjakinja iz Kloštra Vojakovačkog zaradila je prekršajnu prijavu jer se bez grudnjaka kupala u dvorištu.

'Izašla sam van, u svoje dvorište. Izvukla sam šlauf, otuširala sam se u badiću normalno. Odjedanput susjeda zvala policiju. Odjedanput došla policija: "Dobar dan, vi ste se kupali goli". Nisam ništa radila što nije u skladu moga zakona i što nije u skladu moje kuće', rekla je Tanja Čulina za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No prema policijskom izvješću to i nije bilo baš tako.

'Došlo je do narušavanja javnog reda i mira na način da se 38-godišnjakinja na svom neograđenom dvorištu, koje je u cijelosti bilo vidljivo susjedima pa i djeci, a i ostalim prolaznicima, skinula u donji dio kupaćeg kostima i kupala na dvorištu, naravno, čime je vrijeđala moralne osjećaje građana', rekla je Dijana Žagar, glasnogovornica PU koprivničko-križevačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susjedi kažu da već duže vrijeme imaju problema s Čulinom.

'Očigledno je da osoba nema adekvatne uvjete za život jer pere zube i kosu uz samu magistralnu cestu', rekao je Duško Psenica, susjed prijavljene žene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Gola se kupa, skače po cesti, viče u noći, glasno pušta muziku. To je osoba koja treba nekoga da je čuva i skrbi. Svi zajedno susjedi smo je prijavili', kazala je druga susjeda, Ksenija Šobašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo