'OVO JE NEŠTO NAJBOLJE ŠTO SAM IKADA JEO': / Jedan je Amerikanac kušao i ocijenio dnevni obrok Hrvatske vojske

Image
Foto: Screenshot/Youtube

Stevea je obrok hrvatske vojske oduševio - i ocijenio ga je jednom od najboljih dnevnih porcija koje ikada jeo.

3.3.2017.
17:39
Screenshot/Youtube
VOYO logo

Steve1989 Youtube je korisnik koji ocijenjuje vojne obroke raznih država, a ovoga puta na repertoaru se našao onaj Hrvatske vojske.

U jednom pakiranju individualnog borbenog obroka (nekadašnjeg CSO) za jedan dan su goveđi gulaš i goveđi narezak, jetrena pašteta, instant kokošja juha, instant napitak od naranče te instant crni čaj s aromom breskve i obogaćen vitaminom C. Tu su i sušeni ananas i papaja, 2 pakiranja meda, 3 pakiranja krekera, kavabon, tamna čokolada i paprenjaci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KAKO SE HRANI RUSKA VOJSKA? /

Toliko piju da su potpuno zaboravili kuhati

Image
KAKO SE HRANI RUSKA VOJSKA? /

Toliko piju da su potpuno zaboravili kuhati

Stevea je doručak Hrvatske vojske oduševio, od čaja preko krekera, paštete, a osobito su mu se svidjeli popularni bomboni kavabon. Za ručak je uzeo goveđi narezak uz krekere, sok od naranče i papaju. Gulaš je sačuvao za večeru, a oduševio ga je mirisom i okusom te ga je ocijenio jednim od najboljih koje je ikada jeo, zahvaljujući bogatom okusu umaka koji ga podsjeća na domaći te velikim komadima govedine. Svidjela mu se i čokolada te paprenjaci, za koje je ocijenio da su hrvatska verzija američkih keksa s đumbirom.

I svaka namirnica zasebno ga je oduševila: "Ponekad kod ovih paketa med je kristaliziran, ali ne i ovdje" ističe Steve, kojemu je i kavabon "fantastičan", juha "malo slana, ali to je ono što želite"... Sve u svemu, ospisujući svaku namirnici koristi riječi poput "fenomenalno" "nevjerojatno" itd., te kaže kako je komplet uravnotežen, a ujedno i odličan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo