Ovisnici o šopingu razočarani Westgateom

Zatvaranje dvadesetak lokala zbog nedostatnih tehničkih uvjeta u najvećem trgovačkom centru u RH razočaralo je brojne redovne posjetitelje Westgatea.

5.2.2010.
20:59
VOYO logo

U najvećem hrvatskom trgovačkom centru Westgateu zatvoren je čak 21 lokal od njih ukupno 260 zbog nedostatka minimalnih tehničkih uvjeta.

arti-201002040274006Naime, piše Večernji list, inspekcijom lokalnih vlasti otkriveno je kako 21 manja trgovina i jedan prehrambeni objekt ne ispunjavaju spomenute zahtjeve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao dokaz za ishodovanje minimalnih tehničkih uvjeta potrebno je imati građevinsku i uporabnu dozvolu za objekt u kojem se lokal nalazi, dokaz o ispravnosti električnih instalacija, izvješće o ispitivanju učinkovitosti ventilacije, rješenje da su provedene mjere za zaštitu od buke, kao i izvješće o onečišćenju zraka od štetnih emisija za ugostiteljske objekte u kojima se pripremaju jela.

Također su potrebni i nalaz o zdravstvenoj ispravnosti vode za piće ako se radi o ugostiteljskom objektu koji se prvi put otvara ili nije poslovao duže od 6 mjeseci, te dokaz o nepropusnosti vodovodne i kanalizacijske instalacije ako se radi o objektu koji se prvi put otvara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo