OVAJ VIDEO JE U MANJE OD 24 SATA PREGLEDAN 300.000 PUTA: / Video o referendumu protiv poreza na nekretnine je hit na Facebooku

Image
Foto: Facebook

Peticiju protiv poreza na nekretnine dosad je potpisalo preko 120 tisuća hrvatskih građana, a sve se više govori i o referendumu kojeg priprema Živi zid.

8.8.2017.
9:46
Facebook
VOYO logo

O svemu se na Facebooku oglasio šef stranke Ivan Vilibor Sinčić koji je poručio kako je referendum o porezu na nekretnine posljednja nada da se zaštite domovi i djedovina.

STATUS NA FACEBOOKU KOJEG SVI U HRVATSKOJ ŠERAJU: Bloger Krule u osam točaka objasnio kako izbjeći porez na nekretnine

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dugo sam razmišljao može li Živi zid ući u bitku protiv poreza na nekretnine. Nisam našao nijedan razlog zašto ne. Nakon nekoliko tjedana shvatio sam da Živi zid jedini to može. Imamo ljude na terenu, imamo snagu, želju i srce. Napokon, to je naša dužnost i naša zadaća. Svako sakupljanje potpisa za raspisivanje referenduma iziskuje nadljudske napore. Gotovo 400.000 potpisa, odnosno 10% je brojka koju nema nijedna zemlja u Europi. Dat ćemo sve od sebe i uvjeren sam da ćemo uspjeti. To je zadnja nada da zaštitimo naše domove i našu djedovinu. Pridružite nam se", napisao je Sinčić na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Facebookom se proširio viralni video Martine Johnson Županić, vlasnice restorana ChevapRolls, koji je u manje od 24 sata pregledan preko 300.000 puta. Županić u njemu govori kako se priprema referendum protiv poreza na nekretnine koji će, prema svemu sudeći, pokušati organizirati Živi zid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo

Još iz rubrike