TANDEM IZ SNOVA / Ovaj dvojac je stvoren za osvajanje titula

Image
Foto: bleacherreport.com

Otkako se Iniesta 2002. godine priključio prvoj momčadi Barce u kojoj je tada već igrao Xavi, dvojica ponajboljih veznjaka svijeta su nastupila u 19 finala pri čemu su slavili 16 puta, a samo tri puta su izgubili.

28.6.2012.
9:17
bleacherreport.com
VOYO logo

Vezni igrači španjolske nogometne reprezentacije i Barcelone XaviHernández (32) i AndresIniesta (28) izborili su već dvadeseto zajedničko finale u karijeri.

Otkako se Iniesta 2002. godine priključio prvoj momčadi Barce u kojoj je tada već igrao Xavi, dvojica ponajboljih veznjaka svijeta su nastupila u 19 finala pri čemu su slavili 16 puta, a samo tri puta izgubili. Jedina tri finala iz kojih su izašli kao poraženi su - finale Interkontinentalnog kupa 2006. u kojem je Barca izgubila od Internacionala iz Porto Alegrea, europski Superkup 2006. u kojem je Sevilla pobijedila Barcelonu, te španjolski Kup 2011. u kojem su izgubili od Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Xavi i Iniesta su u dresu Barcelone osvojili po 19 trofeja - pet naslova španjolskog prvaka, dva španjolska kupa, tri Lige prvaka, pet španjolskih Superkupova, dva europska Superkupa, dva klupska prvenstva svijeta, a u dresu reprezentacije osvojili su europski (2008) i svjetski (2010) naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo